036 848 11 21

Lauren Verster boeken

De gedreven presentatrice Lauren Verster werd bekend met het maken van avontuurlijke programma’s en reportages. Ook is Verster beschikbaar als spreker en dagvoorzitter.

Communicatiewetenschappen
Verster studeerde communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en ging bij lokale en regionale televisiezenders aan de slag met filmen, monteren en presenteren.

Vervolgens kon zij bij Nickelodeon en MTV aan het werk en ging zij onder andere de Kids’ Choice Awards presenteren. Ook was zij te zien als presentatrice in 6Pack en als een van De Jakhalzen in het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Ook was zij te zien op de experimentele nachtzender Nox.

In 2008 ging Verster voor Veronica werken. Samen met Bastiaan Ragas presenteerde zij onder andere het populair wetenschappelijke programma Eye Opener. Daarnaast was zij naast rapper Lange Frans te zien in het programma Lange Frans stelt Kamervragen. Ook presenteerde zij het reality-programma Gezocht: Politie en was zij met Lange Frans en Suzanne Jong te zien in Fobiac.

Lauren Verslaat
Voor het programma Lauren Verslaat reisde zij vervolgens met internationale topfotografen de wereld over om spraakmakende reportages te maken. In 2010 presenteerde zij vervolgens Undercover Boss.

In 2012 stapte Verster over naar de AVRO en ging onder andere Fort Boyard, Expeditie Poolcirkel en Atlas presenteren.

Wilt u de avontuurlijke Lauren Verster boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Lauren Verster boeken

Voor prijzen het inhuren van Lauren Verster kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Lauren Verster, sprekersburo Lauren Verster, boekingen Lauren Verster, boekingskantoor Lauren Verster, prijs Lauren Verster, Lauren Verster boeken, Lauren Verster huren, Lauren Verster inhuren, Lauren Verster kosten