036 848 11 21

Laura Ponticorvo boeken

Laura Ponticorvo is een prachtige danseres en mediapersoonlijkheid. Zij is bij het grote publiek vooral bekend door haar medewerking aan het televisieprogramma Mijn vieze, vette, vervelende verloofde. U kunt Laura Ponticorvo bij Sprekersbureau.com boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Dansacademie
De van Italiaanse afkomst zijnde Ponticorvo studeerde in 2008 af aan de Dansacademie van Lucia Marthas en werkte vervolgens mee aan twee grote Joop van den Ende-producties: High School Musical en de revue van André van Duin. Bovendien werkte zij mee als assistent tijdens shows van illusionist Georges Hilaul in de show Dreams Live.

Het grote publiek leerde haar echter vooral kennen door haar optredens in X-factor en de realityshow Mijn vieze, vette, vervelende verloofde. In dit programma werd zij gekoppeld aan een man die in alle opzichten haar tegenpool was. Het doel van het programma was om haar familie ervan te overtuigen dat zij werkelijk met deze man verloofd was en binnen twee weken ging trouwen. Dit lukte en Ponticorvo won 50.000 euro, waarvan de helft voor haar familie was.

Sterren Dansen op het IJs
Vervolgens was zij in 2013 te zien in het programma Sterren Dansen op het IJs, waarin zij de finale haalde en op de tweede plaats eindigde. In de vierde show had zij met drie tienen en een negen bovendien een puntenrecord gevestigd. Vervolgens verscheen zij ook nog in het programma Because I Am A Girl: Knock-Out.

Wilt u Laura Ponticorvo boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Laura Ponticorvo boeken

Voor prijzen het inhuren van Laura Ponticorvo kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Laura Ponticorvo, sprekersburo Laura Ponticorvo, boekingen Laura Ponticorvo, boekingskantoor Laura Ponticorvo, prijs Laura Ponticorvo, Laura Ponticorvo boeken, Laura Ponticorvo huren, Laura Ponticorvo inhuren, Laura Ponticorvo kosten