036 848 11 21

Lars Sørensen boeken

Lars Sørensen is ondernemer, presentator en acteur. Kortom: hij is uiterst veelzijdig. Ook kunt u Lars Sørensen inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen komen onderwerpen als ondernemerschap, duurzaamheid, technologie, social media, ICT , onderwijs, leiderschap en media voorbij.

Veelzijdig
Sørensen deed een opleiding cultureel werk en rondde vervolgens een hbo-opleiding communicatie af. Ook studeerde hij aan de pedagogische academie. Uiteindelijk besloot hij echter zijn hart te volgen en ondernemer te worden.

In 2006 richtte hij zijn eigen productiebedrijf op, waarmee hij zich richt op het produceren van films, evenementen en maatwerk theater. Daarnaast maakt hij radio voor BNR Nieuwsradio en is hij te bewonderen op 7 Ditches, het online televisiekanaal voor ondernemers.

Ook is hij te boeken als spreker, interviewer of dagvoorzitter. Zijn kwaliteit is dat hij het beste uit zijn gasten en publiek naar boven weet te halen. Hij zet mensen in beweging en legt verbanden tussen vorm en inhoud.

Thema’s
In zijn lezingen heeft Sørensen het over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld ondernemerschap, duurzaamheid, social media, leiderschap en nog vele andere gebieden waar hij affiniteit mee heeft.

 

Wilt u Lars Sørensen boeken als spreker? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Lars Sørensen boeken

Voor prijzen het inhuren van Lars Sørensen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Lars Sørensen, sprekersburo Lars Sørensen, boekingen Lars Sørensen, boekingskantoor Lars Sørensen, prijs Lars Sørensen, Lars Sørensen boeken, Lars Sørensen huren, Lars Sørensen inhuren, Lars Sørensen kosten