036 848 11 21

Kristina Bozilovic boeken

De beeldschone Kristina Bozilovic werd bekend als VJ op muziekzender TMF. De stijlvolle presentatrice weet als geen ander hoe zij een evenement klasse en uitstraling kan geven.

Restaurant
Bozilovic groeide op in Huissen, als de dochter van restauranthouders van Servische afkomst. Al op jonge leeftijd was zij gek op alles wat met zingen, dansen, acteren en televisie te maken heeft. Bovendien leerde zij in het restaurant met mensen omgaan, organiseren en leidinggeven.

Bozilovic volgde een opleiding aan de Middelbare Hotelschool en nam vervolgens de bedrijfsvoering van het restaurant over van haar ouders. Ook ging zij, geleidelijk aan, als model aan de slag.

In 2001 solliciteerde zij bij muziekzender TMF/MTV en werd hier een populaire VJ die onder andere wekelijks het programma Movie Special presenteerde. In 2003 stapte zij over naar RTL4 waar zij programma’s van de Staatsloterij ging presenteren. Ook was zij te zien in het ochtendprogramma Lijn 4 en het actualiteitenmagazine 4 in het land.

Tijdschrift
Sinds 2008 werkt Bozilovic bij het glossy tijdschrift Talkies. Inmiddels is zij uitgegroeid tot hoofdredacteur van het blad, dat zich richt op luxe en kwaliteit van het leven.

Wilt u Kristina Bozilovic inhuren als presentatrice voor een evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Kristina Bozilovic boeken

Voor prijzen het inhuren van Kristina Bozilovic kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kristina Bozilovic, sprekersburo Kristina Bozilovic, boekingen Kristina Bozilovic, boekingskantoor Kristina Bozilovic, prijs Kristina Bozilovic, Kristina Bozilovic boeken, Kristina Bozilovic huren, Kristina Bozilovic inhuren, Kristina Bozilovic kosten