036 848 11 21

Kris Verburgh boeken

Kris Verburgh inhuren of boeken

Hoe remmen we het proces van ouder worden af? Arts, onderzoeker, auteur en spreker Kris Verburgh (1986) – schrijver van De Voedselzandloper – maakte van die vraag zijn missie. Het is één van zijn geliefde onderwerpen als spreker. Maar met evenveel vuur verzorgt de Vlaamse arts voor uw congres een lezing over gezondheid, wetenschap, filosofie of het mysterie van onze hersenen.

‘Wonderkind’ Kris Verburgh zet nieuwe voedseltrend

Met De Voedselzandloper, waar in Nederland ruim 300.000 exemplaren zijn verkocht, zorgde Kris Verburgh voor een nieuwe voedseltrend met een enorme impact. De Nederlandse ‘Schijf van vijf’ en de Belgische ‘Voedingsdriehoek’ kwamen stevig ter discussie te staan. De wetenschappelijke wereld was verdeeld; het publiek omarmde de nieuwe inzichten.

De spreker en presentator is weliswaar vooral befaamd om zijn onverbiddelijke bestseller, maar Kris schreef al wetenschappelijke boeken vanaf zijn zestiende. Op 25-jarige leeftijd had hij al drie belangrijke publicaties over geneeskunde en filosofie op zijn naam staan. Zijn eruditie en eigen zienswijze maken dat veel organisaties hem inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Kris groeide op in een wetenschappelijk georiënteerd gezin en studeerde Magna Cum Laude af aan de Universiteit van Antwerpen. Zijn interesse is breed: voeding, geneeskunde, filosofie, spiritualiteit. Ook verzorgt hij als spreker/presentator inspirerende lezingen over kosmologie, de evolutietheorie en de invloed van voeding op het verouderingsproces. Verburgh werd in 2012 verkozen tot De Belangrijkste Belgen.

Ook u kunt Kris Verburgh boeken als spreker of dagvoorzitter

Kris Verburgh is niet alleen schrijver van wetenschappelijke boeken. Hij laat ook van zich horen als opiniemaker, met artikelen in onder meer NRC, de Volkskrant, De Morgen en de Gazet van Antwerpen. Daarnaast trad hij op in tal van radio- en tv-programma’s en is hij een veelgevraagd spreker, presentator en dagvoorzitter tijdens congressen en seminars.

Ook u kunt Kris in deze rol inhuren of boeken. Gezien zijn kennis, overtuigingskracht en uitgesproken visie op actuele thema’s, is hij een spreker die uw gasten en relaties aan het denken zet en op een aanstekelijke manier meeneemt in de wereld van de wetenschap. Hij belooft geen eeuwig leven, maar gelooft er wel degelijk in dat de juiste voeding het onvermijdelijke proces van ouder worden vertraagt.

Contact leggen met de Kris Verburgh

Heeft u vragen over het boeken van Kris Verburgh of wilt u deze inspirerende wetenschapper en arts, voedingsgoeroe en creatieve geest direct inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw bijeenkomst? Aarzel dan niet en informeer bij Sprekersbureau naar de uitgebreide mogelijkheden.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Kris Verburgh boeken

Voor prijzen het inhuren van Kris Verburgh kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kris Verburgh, sprekersburo Kris Verburgh, boekingen Kris Verburgh, boekingskantoor Kris Verburgh, prijs Kris Verburgh, Kris Verburgh boeken, Kris Verburgh huren, Kris Verburgh inhuren, Kris Verburgh kosten