036 848 11 21

Koert-Jan de Bruijn boeken

Koert-Jan de Bruijn is een acteur bekend van zijn rol in Goede tijden, slechte tijden. Ook is hij een veelgevraagd presentator. U kunt Koert-Jan de Bruijn bij Sprekersbureau.com boeken als spreker of presentator. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij altijd de juiste sfeer te creëren.

Modellenwerk
De Bruijn studeerde, na zij vwo gehaald te hebben, medische biologie en stapte vervolgens over naar commerciële economie. Tijdens zijn studietijd begon hij al met modellenwerk. Aan het eind van zijn studie schreef hij zich vervolgens in bij verschillende castingbureaus en volgde een aantal acteercursussen en workshops.

In de soap Goudkust maakte hij zijn acteerdebuut. Hierna speelde hij zes jaar land de rol van Dennis Alberts in Goede tijden, slechte tijden. Ook was hij te bewonderen op het toneel. Zo speelde hij in de Amsterdamse musical De Jantjes.

Na zijn vertrek uit Goede tijden, slechte tijden was De Bruijn vooral te zien als presentator. Zo presenteerde hij Bestemming Nederland en Housevision. Ook verzorgde hij de presentatie van het programma Ik kom bij je eten.

Kinderprogramma’s
Bij Jetix en Disney XD presenteerde De Bruijn verschillende kinderprogramma’s. Daarnaast was De Bruijn diverse malen te zien als gast in shows als Ik hou van Holland en Dancing with the stars. In 2013 was hij een van de deelnemers aan Sterren springen schans.

De Bruijn is tevens een veelgevraagd presentator van bedrijfsevenementen. Zo verzorgt hij productpresentaties, award shows en treedt hij op als jurylid en gastheer. Wilt u Koert-Jan de Bruijn inhuren als spreker of presentator? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Koert-Jan de Bruijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Koert-Jan de Bruijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Koert-Jan de Bruijn, sprekersburo Koert-Jan de Bruijn, boekingen Koert-Jan de Bruijn, boekingskantoor Koert-Jan de Bruijn, prijs Koert-Jan de Bruijn, Koert-Jan de Bruijn boeken, Koert-Jan de Bruijn huren, Koert-Jan de Bruijn inhuren, Koert-Jan de Bruijn kosten