036 848 11 21

Kluun boeken

Bestsellerauteur Kluun is een van de meest succesvolle Nederlandse schrijvers van de afgelopen jaren. In 2003 debuteerde hij op stormachtige wijze met de roman Komt een vrouw bij de dokter. Hierna volgden nog vele andere succesvolle boeken. U kunt Kluun boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen behandelt hij thema’s als de relatie tussen man en vrouw, reclame en marketing, uitgaan, leven en dood, het roer omgooien en muziek en populaire cultuur.

Komt een vrouw bij de dokter
Kluun, geboren als Raymond van de Klundert, publiceerde in 2003 de roman Komt een vrouw bij de dokter, waarin hij het verlies van zijn eerste echtgenote verwerkt. Het werd de bestverkochte Nederlandse debuutroman aller tijden en het boek werd in 2006 bovendien bekroond met de NS Publieksprijs. Later zou het boek ook verfilmd worden.

Ondertussen had Kluun in 2004 al zijn tweede boek, Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt, uitgebracht. In 2006 verscheen vervolgens het boek De Weduwnaar, een vervolg op Komt een vrouw bij de dokter. Ook dit boek werd een bestseller. In 2009 schreef Kluun vervolgens het boek God is goed en in 2011 lag het boek Haantjes in de winkels. Bovendien heeft Kluun tal van columns geschreven, die zijn gebundeld en uitgebracht in boekvorm.

Ludieke acties
Kluun is bovendien een aantal keer in het nieuws gekomen met ludieke acties. Zo richtte hij een datingsite voor lelijke mensen op en solliciteerde hij naar het hoofdredacteurschap van Opzij.

De schrijver is daarnaast actief als spreker. Daarbij gebruikt hij alle ingrediënten voor een spannend optreden. Hij is charmant, durft impopulair te zijn, is zo nu en dan irritant en weet tijdens zijn lezingen de vinger op de zere plek te leggen. Kluun is onder andere beschikbaar voor workshops, als motivational speaker en ook treedt hij graag op als dagvoorzitter. Wilt u Kluun inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Kluun boeken

Voor prijzen het inhuren van Kluun kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kluun, sprekersburo Kluun, boekingen Kluun, boekingskantoor Kluun, prijs Kluun, Kluun boeken, Kluun huren, Kluun inhuren, Kluun kosten