036 848 11 21

Klaas Wilting boeken

Voormalig politieman Klaas Wilting werd bekend als woordvoerder en persvoorlichter. Daarnaast treedt hij op als spreker, presentator, dagvoorzitter en geeft hij mediatrainingen.

Politieagent
Wilting begon zijn carrière als politieagent in Amsterdam en na enkele jaren surveillancedienst werd hij mentor voor jonge agenten in Amsterdam-Oost. Daarnaast werkte hij in zijn vrijde tijd als correspondent voor twee regionale dagbladen en later ook als freelance medewerker van het Noord-Hollands Dagblad.

In de tussentijd behaalde hij ook nog eens het brigadiersdiploma, waarna hij les ging geven in politievakken. In 1980 kreeg hij vervolgens een functie op de afdeling voorlichting van de Amsterdamse politie. Een van de eerste grote zaken die hij als voorlichter behandelde was de ontvoering van biermagnaat Alfred Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer.

In 1987 werd Wilting benoemd tot hoofd voorlichting van het Amsterdamse politiekorps en na een reorganisatie binnen het politieapparaat behield hij deze functie binnen het korps Amsterdam-Amstelland.

Grote zaken
Door zijn woordvoering bij grote zaken en calamiteiten werd Wilting een bekend persoon. Hij volgde diverse cursussen op het gebied van communicatie en verzorgde door het hele land lezingen en mediatrainingen. Ook verscheen hij regelmatig op televisie in diverse spelprogramma’s.

In 2000 stopte Wilting bij de politie. Sindsdien geeft hij lezingen, leidt hij congressen geeft hij presentatietrainingen. Ook geeft hij media-adviezen aan bedrijven. Verder verschijnt hij regelmatig op televisie als persvoorlichter.

Wilt u Klaas Wilting inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Klaas Wilting boeken

Voor prijzen het inhuren van Klaas Wilting kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Klaas Wilting, sprekersburo Klaas Wilting, boekingen Klaas Wilting, boekingskantoor Klaas Wilting, prijs Klaas Wilting, Klaas Wilting boeken, Klaas Wilting huren, Klaas Wilting inhuren, Klaas Wilting kosten