036 848 11 21

Klaas Weima boeken

Ondernemer Klaas Weima is een internationaal erkend expert op het gebied van interactieve marketing. U kunt Klaas Weima inhuren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft hij het over zijn passies: interactieve marketing en merken.

Interactieve Marketing
Weima is sinds 1995 bezig met interactieve marketing. Hij werkte onder andere als consultant voor diverse bureaus en in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam deed hij wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van webvertising. Met dit onderzoek won hij de eBusiness scriptieprijs en een DMSA Scholarship.

Vervolgens richtte Weima zijn eigen bureau Energize op. Hiermee heeft hij zich gespecialiseerd in strategische, effectieve en interactieve marketingcampagnes voor gerenommeerde merken. Energize, dat bestaat uit een team van vijfentwintig professionals, heeft onder andere voor Walt Disney, Sensodyne, Parodontax, Nijntje, Univé, VGZ, Disneyland Parijs, Randstad, WNF en Unicef gewerkt. Weima is tevens bestuurslid van het Interactive Advertising Bureau (IAB) en mede-initiatiefnemer van Online Tuesday, een maandelijks online marketing evenement.

Publicaties
Weima heeft tevens diverse boeken over zijn vakgebied gepubliceerd. Zo schreef hij Webvertising: tools voor een succesvolle campagne. Samen met Cor Molenaar was hij verantwoordelijk voor het boek Veranderingen door Internet en in 2012 publiceerde Weima Verdiende Aandacht. Tevens schrijft hij geregeld voor vakbladen en blogs als Marketingfacts, Tijdschift voor Marketing, Marketing RSLT, Emerce Magazine en MolBlog.

Wilt u Klaas Weima boeken als spreker of dagvoorzitter? Hij kan u in zijn lezingen alles vertellen over interactieve marketing. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Klaas Weima boeken

Voor prijzen het inhuren van Klaas Weima kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Klaas Weima, sprekersburo Klaas Weima, boekingen Klaas Weima, boekingskantoor Klaas Weima, prijs Klaas Weima, Klaas Weima boeken, Klaas Weima huren, Klaas Weima inhuren, Klaas Weima kosten