036 848 11 21

Klaas Drupsteen boeken

Journalist en presentator Klaas Drupsteen is al jarenlang te zien als presentator bij de NCRV. Zo verzorgt hij de presentatie van het ontbijtprogramma Goedemorgen Nederland. Ook is hij te boeken voor lezingen, als presentator, discussieleider, spreker en dagvoorzitter.

Journalistiek
Drupsteen studeerde journalistiek en ging vervolgens voor de NCRV werken. Hij was onder andere researcher, redacteur, regisseur, verslaggever en presentator.

Als presentator was hij onder andere te bewonderen in programma’s als Tegenpolen, Passage, NatuurTalent, Het Hoogste Woord en Geestkracht 11. Tevens presenteerde hij op zijn kenmerkende rustige en sympathieke wijze de radioprogramma’s Tulpen en Olijven, Plein Publiek, Dinsdag Desmet, Stand.nl en Casa Luna. Als opvolger van Joris Linsen is hij sinds 2013 de presentator van Hello, Goodbye.

Dagvoorzitter
In de loop der jaren heeft Drupsteen ook de nodige ervaring opgedaan als gespreksleider tijdens congressen en seminars. Hij weet zich onderwerpen snel eigen te maken en is mede daardoor een geliefd dagvoorzitter, discussieleider en presentator.

Wilt u Klaas Drupsteen inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Klaas Drupsteen boeken

Voor prijzen het inhuren van Klaas Drupsteen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Klaas Drupsteen, sprekersburo Klaas Drupsteen, boekingen Klaas Drupsteen, boekingskantoor Klaas Drupsteen, prijs Klaas Drupsteen, Klaas Drupsteen boeken, Klaas Drupsteen huren, Klaas Drupsteen inhuren, Klaas Drupsteen kosten