036 848 11 21

Kirsten van der Kolk boeken

Roeister Kirsten van der Kolk nam driemaal deel aan de Olympische Spelen en schreef in Peking historie door olympisch goud te winnen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Kirsten van der Kolk inhuren als spreker of dagvoorzitter. In haar lezingen vertelt zij over samenwerken, ambitie en doorzettingsvermogen.

Olympische Spelen
Van der Kolk deed in 2000 voor het eerst mee aan de Olympische Spelen. In Sydney behaalde zij samen met Marit van Eupen de zesde plaatse in de lichte dames dubbeltwee. Vier jaar later veroverde hetzelfde tweetal tijdens de Olympische Spelen in Athene een bronzen medaille.

Hierna besloot Van der Kolk haar roeicarrière te beëindigen, omdat zij moeder werd. Na verloop van tijd begon het toch weer te kriebelen en gingen Van der Kolk en Van Eupen zich voorbereiden op de Olympische Spelen in Peking. Na de nodige tegenslagen, werd een jaar van hard werken in Peking beloond: Van der Kolk en Van Eupen wonnen goud. Het is het eerste goud voor Nederland bij het roeien.

Studie
Naast het roeien heeft Van Eupen sociale geografie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2001 is zij bovendien werkzaam voor de Johan Cruyff University.

Als spreker is Van der Kolk enthousiast en gedreven en in haar lezingen weet zij haar enthousiasme over te brengen op haar luisteraars. Wilt u Kirsten van der Kolk inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Kirsten van der Kolk boeken

Voor prijzen het inhuren van Kirsten van der Kolk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kirsten van der Kolk, sprekersburo Kirsten van der Kolk, boekingen Kirsten van der Kolk, boekingskantoor Kirsten van der Kolk, prijs Kirsten van der Kolk, Kirsten van der Kolk boeken, Kirsten van der Kolk huren, Kirsten van der Kolk inhuren, Kirsten van der Kolk kosten