036 848 11 21

Kim Kötter boeken

Multi talent Kim Kötter doet alles vol overgave. Een persoonlijke uitdaging gaat ze meteen aan. Dat werd al duidelijk tijdens haar deelname aan Stinkend rijk en dakloos, maar ook tijdens verschillende spelshows als Fort Boyard en Expeditie Poolcircel. Momenteel is Kim elke week te zien als lifestyle deskundige bij het ochtendprogramma Vandaag de Dag van WNL en is ze wekelijks te horen op Radio 100%NL met het laatste nieuws vanaf de Gooische Matras.

Sinds 2009 is Kim mede-eigenaresse van Miss Nederland Organisatie. Zij organiseert de jaarlijks terugkerende verkiezing en coacht een jaar lang de gekozen miss. Haar enorme energie, toegankelijkheid en haar aandeel als ervaringsdeskundige zijn van een ongekend grote toegevoegde waarde.

Kim is energiek, enthousiast, toegankelijk en een echte sfeermaker. Opgegroeid in Twente is ze haar nuchterheid nooit verloren. Door haar spontane manier van presenteren kan ze allerlei onderwerpen helder vertalen naar het publiek. Gecombineerd met een flinke dosis glamour en talent is dit de ideale combinatie! Of ze nu voor vijfhonderd of vijfduizend man staat, Kim maakt er een spetterende show van.

Kim Kötter als presentatrice en dagvoorzitter
Kim heeft een uitgebreide range aan programma’s en bedrijfsevenementen op haar naam staan wat er voor zorgt dat zij multidisciplinair is. Kim weet als presentatrice altijd de juiste snaar te raken en de perfecte toon neer te zetten, waarbij haar goede voorbereiding, haar verzorgde uiterlijk en haar flexibiliteit haar tot een graag geziene presentatrice maken.

Wilt u Kim Kötter boeken als spreker? Neem voor meer informatie over deze veelzijdige onderneemster contact met ons op.

 

Kim Kötter boeken

Voor prijzen het inhuren van Kim Kötter kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kim Kötter, sprekersburo Kim Kötter, boekingen Kim Kötter, boekingskantoor Kim Kötter, prijs Kim Kötter, Kim Kötter boeken, Kim Kötter huren, Kim Kötter inhuren, Kim Kötter kosten