036 848 11 21

Kick van der Veer boeken

Cabaretier Kick van der Veer is een kenner van humor en kleinkunst en onder andere bekend van het cabaretprogramma Andermans Veren. Daarnaast is hij radiomaker, schrijver, regisseur en publicist. Bovendien kunt u hem inhuren als spreker en dagvoorzitter. Hij verzorgt lezingen of cabaret op maat.

Andermans Veren
Van der Veer won als cabaretier meerdere prijzen, maar besloot zich na verloop van tijd te richten op het samenstellen van cabaretprogramma’s. Zo was hij samen met Erik van Muiswinkel verantwoordelijk voor het bekroonde radioprogramma Andermans Veren, dat na enige tijd ook op de televisie werd uitgezonden.

Daarnaast verzorgt Van der Veer over de hele wereld lezingen over kleinkunst. Bovendien is hij adviseur van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ook is hij auteur en samensteller van boeken en cd’s over Nederlandse cabaretiers.

Cabaret op maat
Daarnaast is hij ook actief voor bedrijven en instellingen die evenementen willen laten opvrolijken. Van der Veer stelt een programma rond een bepaald thema samen en presenteert dat met beeld en geluid. Ook is hij beschikbaar voor een bloemlezing op maat of het samenstellen van een gelegenheidsboek, -cd of –dvd. Ook verzorgt hij cabaretvoorstellingen op maat. Wilt u Kick van der Veer inhuren als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Kick van der Veer boeken

Voor prijzen het inhuren van Kick van der Veer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kick van der Veer, sprekersburo Kick van der Veer, boekingen Kick van der Veer, boekingskantoor Kick van der Veer, prijs Kick van der Veer, Kick van der Veer boeken, Kick van der Veer huren, Kick van der Veer inhuren, Kick van der Veer kosten