036 848 11 21

Kees Tol boeken

Kees Tol inhuren of boeken

Als presentator kan iedereen een rol spelen, maar oprecht enthousiasme is een zeldzaam goed. De bekende Nederlandse televisiepresentator en producer Kees Tol staat bekend om zijn sympathieke uitstraling en weet zijn positieve energie als presentator feilloos over te brengen op het publiek. Dat maakt dat steeds meer organisaties hem willen inhuren of boeken als spreker.

Presentator Kees Tol inhuren als spreker

Dat Kees Tol tegenwoordig een rol op de voorgrond bekleedt, lijkt niet altijd een uitgemaakte zaak. Aanvankelijk gaat de geboren Volendammer aan de slag als producent bij televisiebedrijf FTV. Na een overstap naar de TROS maakt hij voor de publieke omroep onder meer succesvolle programma’s over BZN en Jan Smit.

Toch begint het te kriebelen en wordt hij door zijn werkgever steeds vaker naar voren geschoven om zijn gezicht ook voor de camera te laten zien. Het vormt het startsein van een prachtige carrière als radio- en televisiepresentator. Hij toont zijn affiniteit met muziek met de radiopresentatie van programma’s als de Sterren.nl TOP 2007, 2008 en 2009 en vertoont zijn kunsten vervolgens al snel op televisie in formules als Toffe Gasten en de Sterren.nl Top 20.

Kees Tol boeken als presentator of dagvoorzitter

Pas echt bekend bij het grote publiek wordt Kees Tol als hij deelneemt aan kijkcijferkanonnen zoals De zomer voorbij en Nick en Simon, The American Dream. Samen met Volendamse maatjes zoals Jan Smit en zangduo Nick en Simon verovert hij de harten van de Nederlandse televisiekijker. Het zijn met name zijn spontane persoonlijkheid en moeiteloze presentatie voor de camera die opvallen. In deze periode wil een toenemend aantal organisaties hem inhuren als presentator voor uiteenlopende evenementen.

In 2013 stijgt zijn faam als hij de mol blijkt te zijn in het succesvolle programma Wie is de Mol? Datzelfde jaar wordt hij onderscheiden met de Talent Award tijdens het Televizier-Gala en maakt hij de overstap naar omroep SBS6, waar hij op vakkundige wijze het entertainmentprogramma Show Vandaag presenteert.

Organisaties die Kees Tol inhuren als presentator of dagvoorzitter, doen dat om een luchtige noot aan te brengen in hun dagprogramma. De goedlachse presentator ademt gezelligheid en is hierdoor niet alleen bij uitstek geschikt om entertainmentgerelateerde bijeenkomsten op te vrolijken, maar ook om zakelijke events een vrolijke impuls te geven.

Contact leggen met spreker Kees Tol

Wilt u de populaire spreker Kees Tol boeken als presentator voor uw show of inhuren als dagvoorzitter voor uw zakelijke evenement? Sprekersbureau brengt u direct in contact met deze sympathieke Bekende Nederlander.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Kees Tol boeken

Voor prijzen het inhuren van Kees Tol kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kees Tol, sprekersburo Kees Tol, boekingen Kees Tol, boekingskantoor Kees Tol, prijs Kees Tol, Kees Tol boeken, Kees Tol huren, Kees Tol inhuren, Kees Tol kosten