036 848 11 21

Kees Jansma boeken

Sportjournalist Kees Jansma is al een jaren een bekend gezicht als verslaggever en presentator van sportevenementen en vooral voetbalwedstrijden. Bij Sprekersbureau.com kunt u Kees Jansma inhuren als presentator, discussieleider of dagvoorzitter.

Studio Sport
Jansma werkte jarenlang bij Studio Sport en maakte daar vele historische sportmomenten mee. Zo presenteerde hij tijdens het door Nederland gewonnen EK’88 dagelijks een EK Journaal. Tijdens de WK’s van 1990 en 1994 was hij vervolgens te zien in het WK Journaal. Jansma presenteerde bij de KRO tevens het programma Sport op Vrijdag. Ook werkte hij als redacteur voor Voetbal International.

In 1997 stapte Jansma over van de NOS naar Canal+, waar hij het internationale voetbal ging presenteren. Later was hij te zien bij Sport1, de opvolger van Canal+ en bij Eredivisie Live Fox Sports International, waar de Nederlandse eredivisiewedstrijden worden uitgezonden.

Perschef
In 2004 werd Jansma tevens perschef van het Nederlands elftal. Dit deed hij tot en met het WK in Brazilië.  In 2011 heeft Jansma zijn autobiografie Kees gepubliceerd. Jansma is tevens oprichter van het bedrijf WK Producties, dat sportprogramma’s voor diverse omroepen produceert. In 2005 werd het bedrijf verkocht aan Eyeworks.

Jansma is een motiverend spreker en tijdens zijn lezingen betrokken, humoristisch en levendig.  Daarnaast is hij een bedreven discussieleider en dagvoorzitter.

Wilt u Kees Jansma boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Kees Jansma boeken

Voor prijzen het inhuren van Kees Jansma kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kees Jansma, sprekersburo Kees Jansma, boekingen Kees Jansma, boekingskantoor Kees Jansma, prijs Kees Jansma, Kees Jansma boeken, Kees Jansma huren, Kees Jansma inhuren, Kees Jansma kosten