036 848 11 21

Kees Driehuis boeken

Vele televisiekijkers kennen Kees Driehuis als de geestige maar correcte presentator van de quiz Per Seconde Wijzer. Daarnaast is hij een integere journalist die werkte voor actualiteitenprogramma’s als Zembla en Buitenhof. U kunt het daarnaast inhuren als spreker en dagvoorzitter.

VARA
Driehuis ging naar de School voor Journalistiek en begon vervolgens als presentator bij de VARA-radio aan zijn medialoopbaan. Ook was hij eindredacteur van nieuws en actualiteitenrubrieken. Zo werkte hij voor Dingen van de Dag en was hij eindredacteur van De Wekkerradio. Ook presenteerde hij het programma Radioweekblad, waarin hij samen met Paul Witteman en Jan Tromp Politici het vuur na aan de schenen legde.

Vanaf 1985 ging Driehuis zich concentreren op televisie. Zo behoorde hij tot de redactie van de talkshow Sonja en werd hij de presentator van de vermaarde kennisquiz Per Seconde Wijzer.

Zembla
In 1995 stond hij vervolgens aan de wieg van het programma Zembla en tussen 1997 en 2002 was hij presentator van de populaire actualiteitenrubriek Nova. In 2012 volgde hij Clairy Polak op als presentator van het debat- en discussieprogramma Buitenhof.

Daarnaast is Driehuis een vakkundig discussieleider en een scherpe dagvoorzitter. Wilt u Kees Driehuis boeken voor uw evenement? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Kees Driehuis boeken

Voor prijzen het inhuren van Kees Driehuis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kees Driehuis, sprekersburo Kees Driehuis, boekingen Kees Driehuis, boekingskantoor Kees Driehuis, prijs Kees Driehuis, Kees Driehuis boeken, Kees Driehuis huren, Kees Driehuis inhuren, Kees Driehuis kosten