036 848 11 21

Katja Schuurman boeken

Katja Schuurman werd beroemd met haar rol als Jessica in soapserie Goede tijden, slechte tijden. Sindsdien heeft de met acteur Thijs Römer gehuwde actrice en presentatrice in tal van films en televisieseries gespeeld en presenteerde zij

Schuurman begon haar acteercarrière al vroeg. Zo speelde zij tijdens haar middelbareschooltijd in de comedyserie Uit de School Geklapt. Na het behalen van haar VWO-diploma was zij vervolgens te zien in series als Coverstory, Weekend en Help. Ook presenteerde zij voor de Amsterdamse stadszender AT5 het programma Night Vibes.

Jessica
Haar grote doorbrak kwam met haar rol in Goede tijden, slechte tijden. In de soapserie speelde zij vanaf 1994 Jessica Harmsen. Bovendien scoorde zij met haar collega’s Guusje Nederhorst en Babette van Veen diverse hits als het trio Linda, Roos en Jessica. Vervolgens bracht zij ook een aantal solosingles uit.

Vervolgens presenteerde zij voor SBS6 de Telebelshow en ook verzorgde zij voor muziekzender MTV de presentatie van het programma So 90’s. In 1998 presenteerde zij samen met Carlo Boszhard het Edison Music Awards Gala.

Na programma’s bij FOX8 ging zij vervolgens aan de slag voor BNN waar zij te zien was in programma’s als Try before you die, Katja vs. Bridget en Ruben vs. Katja. Ook maakte zij programma’s voor de omroep LLiNK en in 2009 ging zij samen met Daphne Bunskoek het programma De Tafel van 5 presenteren op Net5. Ook presenteerde zij diverse andere programma’s voor Net5.

Als actrice was Schuurman onder andere te bewonderen in films als De Zeemeerman, No Trains, No Planes, Costa, Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi en in Het Wapen van Geldrop. Ook speelde zij in de film Oesters van Nam Kee.

Van Gogh
Net als haar ex man Thijs Römer was zij ook veel te zien in het werk van de vermoorde cineast Theo van Gogh. Zo speelde zij naast Pierre Bokma in Van Goghs Interview. Ook speelde zij in de serie Medea van Van Gogh.

Verder was schitterde Schuurman als actrice in series als Westenwind, All Stars en S1ngle. De stem van Schuurman was bovendien te horen in de Nederlandstalige versies van tekenfilms als Tarzan, Chicken Run en Atlantis.

Vanaf 2014 is Schuurman te zien in de serie Nieuwe Buren, een bewerking van het boek van Saskia Noort.

Wilt u Katja Schuurman inhuren als spreker? Neem dan vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Katja Schuurman boeken

Voor prijzen het inhuren van Katja Schuurman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Katja Schuurman, sprekersburo Katja Schuurman, boekingen Katja Schuurman, boekingskantoor Katja Schuurman, prijs Katja Schuurman, Katja Schuurman boeken, Katja Schuurman huren, Katja Schuurman inhuren, Katja Schuurman kosten