036 848 11 21

Kasper van Kooten boeken

Kasper van Kooten is als acteur bekend van zijn rol in All Stars. Daarnaast is hij actief als zanger, drummer, cabaretier, componist, presentator auteur en staat hij op het toneel. U kunt Kasper van Kooten inhuren als spreker en dagvoorzitter. Van Kooten is breed inzetbaar en beheerst vele disciplines.

Kleinkunstacademie
Als zoon van Kees van Kooten en broer van Kim van Kooten studeerde Kasper in 1993 af aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Vervolgens was hij te zien in All Stars en in de door hemzelf bedachte jeugdreeks Toscane. Ook verscheen hij in De co-assistent.

Als stemacteur leverde hij zin bijdrage aan grote animatiefilms als Stuart Little, Monsters & Co, Monsters’ University en Asterix en de Olympische Spelen.

In het theater was Van Kooten onder andere te zien in het toneelstuk Ontkoppelde hitte van Paul Haenen. Tevens had hij diverse soloprogramma’s. In 2013 ging zijn vijfde soloprogramma Karakters in première.

Romans
Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Van Kooten ook diverse romans gepubliceerd, schrijft hij televisieseries en tot 2001 drumde hij bij Acda en De Munnik.

Kasper van Kooten beheerst tal van disciplines en is daarom ideaal om in te huren voor uw bijeenkomst. Als spreker of dagvoorzitter kan hij het programma opluisteren met een half uur durend op maat geschreven optreden vol muziek en humor.

Wilt u Kasper van Kooten inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Kasper van Kooten boeken

Voor prijzen het inhuren van Kasper van Kooten kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Kasper van Kooten, sprekersburo Kasper van Kooten, boekingen Kasper van Kooten, boekingskantoor Kasper van Kooten, prijs Kasper van Kooten, Kasper van Kooten boeken, Kasper van Kooten huren, Kasper van Kooten inhuren, Kasper van Kooten kosten