036 848 11 21

Karel van de Graaf boeken

Presentator Karel van de Graaf presenteerde tussen 1969 en 2007 tal van programma’s voor de AVRO. Zo was hij verantwoordelijk voor de legendarische talkshow Karel. Karel van de Graaf is te boeken als interviewer, presentator, spreker, discussieleider of dagvoorzitter.

Met het oog op morgen
Van de Graaf presenteerde diverse veelbeluisterde radioprogramma’s voor de AVRO. Zo was hij te horen in Met het oog op morgen, Een middagje AVRO, Service Station en Van de Graaf Generator.

In 1984 kreeg hij met Karel zijn eigen talkshow op televisie. Onder andere een vechtpartij tussen twee Surinaamse mannen, in een van de afleveringen van het live-programma, staat bij velen in het geheugen gegrift.

Van de Graaf presenteerde later nog programma’s als De Toekomst van Karel van de Graaf, Kern van de Zaak en Tien lastige vragen.

Talkshowformule
Van de Graaf is een bedreven discussieleider die zich op zijn gemak voelt in kleine en grote zalen. Hij heeft speciaal voor bedrijven en organisaties een talkshowformule ontwikkeld om symposia en congressen op een sterk dynamische manier vorm te geven.

Wilt u Karel van de Graaf inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Karel van de Graaf boeken

Voor prijzen het inhuren van Karel van de Graaf kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Karel van de Graaf, sprekersburo Karel van de Graaf, boekingen Karel van de Graaf, boekingskantoor Karel van de Graaf, prijs Karel van de Graaf, Karel van de Graaf boeken, Karel van de Graaf huren, Karel van de Graaf inhuren, Karel van de Graaf kosten