036 848 11 21

Judith de Bruijn boeken

Judith de Bruijn presenteerde jarenlang tal van programma’s op televisie. Zo was de presentatrice te zien in De Droomshow en Get the Picture. Tegenwoordig is zij actief als ondernemer en kunnen bedrijven en instellingen haar boeken als spreker, dagvoorzitter, presentatietrainer of discussieleider. Ook is zij actief als facilitator van werkconferenties en teamsessies.

Opleidingen
De Bruijn studeerde na de middelbare school onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht en volgde vervolgens enkele productie- presentatie- en interviewcursussen bij de Media Academie in Hilversum. Daarnaast heeft zij bij het COCD de deskundigheidsopleiding tot facilitator van creatieve denkprocessen gevolgd.

De televisieloopbaan van De Bruijn begon in 1987 bij The Children’s Channel in Londen. Hier sprak zij als Dutch representative voice-overs in en nam zij de presentatie voor haar rekening.

Get the Pictutere
Vervolgens werd zij hoofd televisie bij de lokale omroep in Utrecht en verscheen vervolgens op de buis als omroepster bij de AVRO. Voor deze omroep ging zij tevens populaire kinderprogramma’s als Wordt Vervolgd en De Droomshow presenteren. Ook was zij te zien in de quiz Boggle en het spelprogramma Get the Picture. Ook presenteerde zij het praatprogramma De Ochtenden.

In 2001 stopte De Bruijn met haar televisiewerkzaamheden en ging zich richten op haar eigen bedrijf Judith de Bruijn BV, waarmee zij zich specialiseerde in opdrachten met een sterk inhoudelijk karakter. Zo vervult zij de rol van procesbegeleider en faciliteert zij conferenties. Ook is zij regelmatig actief als dagvoorzitter. Wilt u Judith de Bruijn inhuren? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Judith de Bruijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Judith de Bruijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Judith de Bruijn, sprekersburo Judith de Bruijn, boekingen Judith de Bruijn, boekingskantoor Judith de Bruijn, prijs Judith de Bruijn, Judith de Bruijn boeken, Judith de Bruijn huren, Judith de Bruijn inhuren, Judith de Bruijn kosten