036 848 11 21

Josje Huisman boeken

Als lid van de Vlaamse meidengroep K3 vermaakt Josje Huisman duizenden kinderen (en hun ouders). Daarnaast is zij actief als solozangeres, presentatrice en actrice. U kunt Josje Huisman boeken als spreker of dagvoorzitter.

Dansacademie
Huisman groeide op in Meppel en Steenwijkerwold als dochter van een hervormd predikant. Ze volgde een opleiding aan de Dansacademie Lucia Marthas in Groningen en werd zo achtergronddanseres bij, onder andere, optredens van de Toppers tijdens de uitverkochte concerten in de Amsterdam ArenA.

Ook volgde Huisman na de dansacademie in Amsterdam een musicalopleiding. In 2009 nam zij deel aan een talentenjacht, waarbij gezocht werd naar een nieuw lid voor de meidengroep K3.

Huisman won de wedstrijd en werd zodoende het nieuwe blonde lid van het vrolijke drietal. Met K3 scoorde Huisman diverse hits en geeft zij sindsdien shows voor zalen vol met een uitbundig (jeugdig) publiek.

K3
Daarnaast was zij als presentatrice te zien in het programma De Wereld van K3 en ook speelde zij in de televisieserie Hallo K3!. Ook is zij als zichzelf te zien in de bioscoopfilms K3 Bengeltjes en K3 Dierenhotel. Ook speelde zij in de televisieserie Fashion Planet.

Wilt u Josje Huisman boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Josje Huisman boeken

Voor prijzen het inhuren van Josje Huisman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Josje Huisman, sprekersburo Josje Huisman, boekingen Josje Huisman, boekingskantoor Josje Huisman, prijs Josje Huisman, Josje Huisman boeken, Josje Huisman huren, Josje Huisman inhuren, Josje Huisman kosten