036 848 11 21

Joseph Oubelkas boeken

Jarenlang zat Joseph Oubelkas onterecht in een Marokkaanse gevangenis. Zijn nachtmerrie heeft hij na zijn vrijlating omgezet in het aangrijpende boek Vierhonderd brieven van mijn moeder. Daarnaast kunt u Joseph Oubelkas boeken als spreker. In zijn lezingen legt hij zijn publiek uit hoe hij zijn woede en frustraties heeft om weten te zetten in positieve energie.

Onterecht veroordeeld
Oubelkas werd geboren in Brabant waar hij uiteindelijk IT-ingenieur werd. Toen hij op 24-jarige leeftijd op zakenreis ging naar Marokko werd hij opgepakt en zonder enig bewijs veroordeeld tot een gevangenisstraf van maar liefst tien jaar. Dat voor een misdrijf dat hij niet heeft begaan.

De Nederlandse overheid zet alles op alles om Oubelkas vrij te krijgen maar desondanks zat hij jarenlang in de Marokkaanse cel. Pas in 2009 werd hij vrijgelaten. Sindsdien deelt hij zijn ervaringen met de lezers van zijn boek Vierhonderd brieven van mijn moeder en de luisteraars van zijn lezingen. De boodschap van zijn verhaal is, hoe hij geleerd heeft zijn frustraties om te zetten in iets positiefs.

Tijdens lezingen van Oubelkas hangen de luisteraars aan zijn lippen. Op boeiende wijze vertelt hij over de beproevingen die hij heeft moeten doorstaan en over zijn overlevingsdrang.

Bedrijfsleven
De presentaties van Oubelkas zijn bij uitstek geschikt voor het bedrijfsleven. Hij legt uit hoe mentale overlevingskracht van belang is voor het ondernemerschap. Daarnaast komen thema’s als leiderschap en omgaan met tegenslag en verandering aan bod.

Wilt u Joseph Oubelkas boeken als spreker en leren van zijn verschrikkelijke ervaringen als onterechte gevangene in Marokko? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Joseph Oubelkas boeken

Voor prijzen het inhuren van Joseph Oubelkas kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Joseph Oubelkas, sprekersburo Joseph Oubelkas, boekingen Joseph Oubelkas, boekingskantoor Joseph Oubelkas, prijs Joseph Oubelkas, Joseph Oubelkas boeken, Joseph Oubelkas huren, Joseph Oubelkas inhuren, Joseph Oubelkas kosten