036 848 11 21

Jörgen Raymann boeken

Jörgen Raymann inhuren of boeken

Cabaretier en televisiepersoonlijkheid Jörgen Raymann is een geboren spreker, entertainer, presentator en gastheer. Hij is gevat, straalt warmte uit, en weet precies hoe je een klein of groot publiek op een passende manier bespeelt. U kunt hem inhuren als spreker, dagvoorzitter, presentator of ‘motivational speaker’. Kernkwaliteiten: humor, passie en relativeringsvermogen.

Gedreven spreker, veelzijdig presentator: Jörgen Raymann
Jörgen, geboren in Amsterdam maar opgegroeid in Suriname, weet hoe je als spreker en presentator een programma rimpelloos aan elkaar praat. Dat bewees hij als boegbeeld van The Comedy Factory, waarmee hij in 1999 zijn flitsende entree als presentator op de Nederlandse televisie maakte. De kiem voor een glansrijke televisie- en theatercarrière was gelegd.

Met Raymann is Laat, zijn eigen late-night-show, beleefde de veelzijdige cabaretier zijn definitieve doorbraak. Eén van zijn meest bekende typetjes, Tante Es, werd een begrip. In deze rol liet hij zich kennen als inlevende, oprecht geïnteresseerde interviewer die veel bekende Nederlanders op het verkeerde been wist te zetten.

Dat hij cabaretier/programmamaker werd, was niet vanzelfsprekend. Na zijn Surinaamse jeugdjaren koos hij in Nederland voor een studie economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. ‘Handig voor als hij het accountantsbedrijf van zijn vader zou overnemen’.  Daar kwam het echter niet van. Hij ontdekte dat mensen entertainen zijn ‘levensmissie’ was. En dat is het nog steeds.

Jörgen Raymann boeken als dagvoorzitter
Zijn passie voor entertainment en voor een plek op het podium is een overtuigend argument om Jörgen te boeken als spreker of dagvoorzitter. Hij straalt energie en optimisme uit en houdt uw gasten op een aanstekelijke manier ‘wakker’. Vooral met humor, maar ook door zijn serieuze en betrokken kant te laten zien.

Die serieuzere kant komt tot uiting in zijn inzet voor een samenleving die diversiteit een warm hart toedraagt, verbondenheid met organisaties als Unicef en de hartstocht waarmee hij jong talent een podiumkans biedt. Hij gelooft als ‘motivator’ in zelfleiderschap als sleutel tot succes en weet dat overtuigend voor het voetlicht te brengen.

‘Levenslessen van een rasoptimist’
Sinds kort laat de spreker en entertainer ook als auteur van zich horen. In 2017 verscheen van zijn hand het boek Raymann zoekt raad, door hemzelf omschreven als ‘Levenslessen van een rasoptimist’. Hij beschrijft hierin eerlijk en met zelfspot hoe succes een mens ook naar het hoofd kan stijgen en hoe je op eigen kracht weer opnieuw kunt beginnen.

De televisieshows van de bekende cabaretier beleefden een voor Hilversumse begrippen ongekend aantal seizoenen. Ze waren even populair bij Nederlandse als bij Surinaams-Nederlandse kijkers. Televisie en theater maken blijven zijn passie, maar daarnaast kunt u Jörgen inhuren om congressen en seminars vaart te geven.

Contact leggen met Jörgen Raymann als spreker/presentator
Wilt u Jörgen Raymann inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens één van uw evenementen?  Wilt u meer weten over de mogelijkheden om hem te boeken? Bij Sprekersbureau zitten we klaar om u uitgebreid te informeren en eventuele beschikbaarheidsdata met u door te nemen.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Jörgen Raymann boeken

Voor prijzen het inhuren van Jörgen Raymann kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jörgen Raymann, sprekersburo Jörgen Raymann, boekingen Jörgen Raymann, boekingskantoor Jörgen Raymann, prijs Jörgen Raymann, Jörgen Raymann boeken, Jörgen Raymann huren, Jörgen Raymann inhuren, Jörgen Raymann kosten