036 848 11 21

Jojanneke van den Berge boeken

Journaliste Jojanneke van der Berge brak door als verslaggever bij PowNews. Ook werkte zij voor programma’s als De Grote Improvisatieshow en Wat vindt Nederland? U kunt Jojanneke van den Berge inhuren als presentator.

Communicatiewetenschap
Van den Berge studeerde communicatiewetenschap en internationale ontwikkelingsstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie liep zij stage bij de televisieprogramma’s 6Pack en Beau.

Vervolgens liep zij stages op de redacties van de tijdschriften Marie Claire en HP/De Tijd. Voor dit laatste blad werkte zij vervolgens drie jaar lang en schreef lange achtergrond verhalen.

In 2006 ging Van den Berge voor dagblad De Pers werken en ging samen met collega Mark Koster de pagina De Wereld volgens Koster en Jojanneke verzorgen.

PowNews
Toen de omroep PowNed van start ging was zij vrijwel dagelijks te zien in het eigenzinnige nieuwsprogramma PowNews. In 2013 maakte zij vervolgens de overstap naar RTL4, waar zij zich ging bezighouden met het programma Wat vindt Nederland?. Daarnaast presenteert zij De Grote Improvisatieshow. Verder schrijft zij columns en korte verhalen.

 

Wilt u Jojanneke van den Berge boeken als presentatrice voor uw evenement? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jojanneke van den Berge boeken

Voor prijzen het inhuren van Jojanneke van den Berge kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jojanneke van den Berge, sprekersburo Jojanneke van den Berge, boekingen Jojanneke van den Berge, boekingskantoor Jojanneke van den Berge, prijs Jojanneke van den Berge, Jojanneke van den Berge boeken, Jojanneke van den Berge huren, Jojanneke van den Berge inhuren, Jojanneke van den Berge kosten