036 848 11 21

Johnny de Mol boeken

Johnny de Mol timmert al jaren aan de weg als een talentvol acteur en presentator. Zo presenteert hij het veelgeprezen programma Waar is de Mol?. Ook kunt u Johnny de Mol inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Zoon
Als zoon van producent John de Mol en zangeres Willeke Alberti was De Mol voorbestemd voor de artiestenwereld. Na de middelbare school begon hij achter de schermen bij diverse televisieprogramma’s en volgde bovendien verschillende theaterworkshops.

Het duurde dan ook niet lang voor hij voor het eerst voor de schermen op televisie verscheen. Hij speelde onder andere in televisieseries als Goede tijden, slechte tijden, Baantjer, Spangen, All Stars en Costa!. Ook was hij te zien in Bon Bini Beach, De Band en Russen.

In 2002 ging De Mol voor muziekzender TMF werken, waar hij met 100% Johnny zijn eigen show kreeg. Hij groeide uit tot een van de populairste VJ’s van de zender en bemachtigde vervolgens rollen in De Vloer, Rozengeur & Wodka-Lime en de politieserie Van Speijk. Daarnaast had hij de hoofdrol in de serie De Crimi Clowns. Deze rol vertolkte hij tevens in Crimi Clowns: De Movie.

In 2008 ging De Mol het programma Waar is De Mol? presenteren. Hierin gaat hij met bekende Nederlanders op reis en heeft gedurende het programma diepgravende gesprekken met hen. Daarnaast presenteerde De Mol het programma Down met Johnny. In 2013 won hij voor zijn werk de Zilveren Televizier-Ster.

Films
De Mol was verder regelmatig op het witte doek te bewonderen. Zo speelde hij in grote bioscoopfilms als Oesters van Nam Kee en de internationale film The Emperor’s Wife. Ook schitterde hij in Simon en voor zijn rol in Drijfzand won hij zelfs een onderscheiding als Beste Acteur. Daarnaast was hij te bewonderen in films als Vet Hard!, 06/05 en Cool. Ook speelde hij in Zwartboek en het drama Ik omhels je met 1000 armen. Daarnaast was hij te zien in de films Vox Popupuli, Valentino en Smoorverliefd. Ook stond hij in het theater met stukken als Onze Jeugd en Sexual Perversity.

 

Wilt u Johnny de Mol inhuren als spreker en dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Johnny de Mol boeken

Voor prijzen het inhuren van Johnny de Mol kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Johnny de Mol, sprekersburo Johnny de Mol, boekingen Johnny de Mol, boekingskantoor Johnny de Mol, prijs Johnny de Mol, Johnny de Mol boeken, Johnny de Mol huren, Johnny de Mol inhuren, Johnny de Mol kosten