036 848 11 21

John Williams boeken

Presentator en acteur John Williams is onder andere bekend van programma’s als Bonje met de buren en Help, mijn man is klusser!. Ook is hij regelmatig actief als spreker en dagvoorzitter voor bedrijven en instellingen.

Acteur
Williams begon zijn carrière voornamelijk achter de schermen bij het theater en de televisie. Zo werkte hij onder andere als productieassistent. Na verloop van tijd verscheen hij echter steeds vaker als acteur op televisie. Zo speelde hij in series als Blauw Blauw, Costa!, Onderweg Naar Morgen, Westenwind en Bon Bini Beach.

Hierna werd Williams ook ontdekt als presentator en was hij te zien op Veronica, Yorin, RTL4 en RTL5. Zo presenteerde hij programma’s als House Vision, RTL Boulevard en Dancing on Ice. Ook was hij te zien in de succesvolle programma’s Help, mijn man is klusser! en Help, mijn man heeft een hobby!.

Bonje met de buren
Vervolgens was Williams presentator van Dubbeltje op z’n kant en probeerde hij samen met Natasja Froger burenruzies op te lossen in het programma Bonje met de buren. Ook presenteerde hij Het spijt me en Een zaak van Bloemen. Ook is Williams regelmatig actief als stemacteur.

Wilt u de sympathieke presentator John Williams boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

John Williams boeken

Voor prijzen het inhuren van John Williams kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau John Williams, sprekersburo John Williams, boekingen John Williams, boekingskantoor John Williams, prijs John Williams, John Williams boeken, John Williams huren, John Williams inhuren, John Williams kosten