036 848 11 21

John van den Heuvel boeken

Voormalig politieman John van den Heuvel is een ervaren misdaadjournalist die bekend staat om zijn diepgravende onderzoeken en spectaculaire onthullingen over misdaad en (top)criminelen. U kunt John van den Heuvel inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen speelt hij in op de wensen van de organisator en is hij in staat tal van verschillende thema’s te behandelen.

Undercover
Van den Heuvel begon zijn loopbaan als undercoveragent bij de Amsterdamse politie. In 1990 stapte hij over naar de journalistiek en ging hij werken als misdaadverslaggever bij De Telegraaf. Hier maakte hij al snel naam met zijn publicaties. Zo ontmaskerde hij Desi Bouterse als drugsbaron en schreef hij als eerste over de verwikkelingen van vastgoedtycoon Willem Endstra met de onderwereld. Tevens onthulde hij achtergronden van geruchtmakende liquidaties in de Amsterdamse onderwereld.

Daarnaast bracht hij de misstappen van Keith Bakker aan het licht en volgde hij de perikelen rond de in opspraak geraakte kickbokser Badr Hari op de voet.

Televisie
Van den Heuvel is bovendien ook veel op de televisie te bewonderen. Hij treedt op als expert op gebied van misdaad in televisieprogramma’s als RTL Boulevard. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen programma’s gepresenteerd. Zo presenteerde hij Bureau Misdaad, Bureau Van den Heuvel en Recht gezet. In zijn laatste programma, Ontvoerd, haalde hij ontvoerde kinderen terug uit het buitenland.

Als auteur heeft hij tevens een groot aantal boeken op zijn naam staan. Zo schreef hij over Abraham Moszkowicz, Willem Holleeder, Desi Bouterse en Joran van der Sloot.

Ook is hij beschikbaar voor spannende lezingen. Wilt u John van den Heuvel inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

John van den Heuvel boeken

Voor prijzen het inhuren van John van den Heuvel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau John van den Heuvel, sprekersburo John van den Heuvel, boekingen John van den Heuvel, boekingskantoor John van den Heuvel, prijs John van den Heuvel, John van den Heuvel boeken, John van den Heuvel huren, John van den Heuvel inhuren, John van den Heuvel kosten