036 848 11 21

John Beerens boeken

Ondernemer en haarstylist John Beerens is al vanaf zijn vijftiende actief in de kappersbranche. U kunt John Beerens inhuren als spreker of dagvoorzitter. Hij vertelt in zijn lezingen op smakelijke wijze over zijn ervaringen en deelt zijn expertise daarnaast in demonstraties of in een van zijn trainingen.

Haarstudio
Al op jonge leeftijd deed Beerens ervaring op in het kappersvak. Na jaren van hard werken in verschillende salons en zodoende veel te leren, opende hij op 22-jarige leeftijd zijn eigen haarstudio.

In 1993 werd Beerens vervolgens Nederlands Kampioen en ging zich vervolgens meer richten op het geven van trainingen en demonstraties. Langzaam maar zeker werd Beerens erkend als een uitzonderlijk talent in zijn vakgebied.

In 2006 werd Beerens bekroond met de Top Hair Award en mocht zich Kapper van het jaar 2006 Benelux noemen. Vooral zijn creativiteit, inzet en voorbeeldfunctie worden geroemd. Bovendien heeft ook de haarstudio van Beerens diverse prestigieuze prijzen gewonnen.

Niet voor niets heeft Beerens veel bekende Nederlanders als klanten. Zo had hij onder andere Frans Bauer, Yfke Sturm, Glennis Grace en Aukje van Ginneken in zijn stoel zitten.

Televisie
Ook verschijnt hij regelmatig op televisie. Zo was hij te zien in Holland’s Next Topmodel en John Beerens Salon Takeover.

Wilt u John Beerens boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

John Beerens boeken

Voor prijzen het inhuren van John Beerens kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau John Beerens, sprekersburo John Beerens, boekingen John Beerens, boekingskantoor John Beerens, prijs John Beerens, John Beerens boeken, John Beerens huren, John Beerens inhuren, John Beerens kosten