036 848 11 21

Johan Noorloos boeken

De missie van dramadocent en yogaleraar Johan Noorloos is om meditatie en yoga te ontdoen van hun zweverige imago. Op diverse plekken in de wereld heeft hij zich verdiept in verschillende oosterse filosofieën en u kunt Johan Noorloos inhuren als spreker. In zijn lezingen geeft hij zijn visie op yoga en vormen wilskracht, zelfcompassie en gelijkmoedigheid belangrijke pijlers.

Yogaleraar
Noorloos studeerde in 1999 in Kampen af als dramadocent en reisde vervolgens over de wereld om zich te verdiepen in meditatie, yoga en oosterse filosofieën. In 2004 behaalde hij in Thailand zijn bevoegdheid om aan de slag te gaan als yogaleraar. Met twee collega’s richtte hij in Amsterdam een yogastudio op. Ook leidt hij via het opleidingsinstituut YogaTeacher nieuwe docenten op.

Noorloos ziet het als zijn missie om mensen het zweverige imago van yoga te laten vergeten en juist de ware kracht van meditatie en yoga te laten zien.

Bedrijfsleven
Hij geeft workshops en lezingen over yoga en heeft ook diverse boeken geschreven. Hierin maakt hij iedereen vertrouwd met begrippen als lichaamswerk, mindfulness en hartcoherentie. Ook vertelt hij over de waarde van yoga voor het bedrijfsleven.

Noorloos leert zijn lezers, luisteraars en leerlingen hoe zij hun grenzen kunnen leren voelen en stimuleert hen om bewust te reageren, in plaats van onbewust in actie te komen.

Wilt u Johan Noorloos boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Johan Noorloos boeken

Voor prijzen het inhuren van Johan Noorloos kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Johan Noorloos, sprekersburo Johan Noorloos, boekingen Johan Noorloos, boekingskantoor Johan Noorloos, prijs Johan Noorloos, Johan Noorloos boeken, Johan Noorloos huren, Johan Noorloos inhuren, Johan Noorloos kosten