036 848 11 21

Johan Fretz boeken

Als jonge cabaretier timmert Johan Fretz flink aan de weg door zijn optredens in het theater en zijn stukken in de krant. Daarnaast verschijnt hij regelmatig in televisieprogramma’s als De Wereld Draait Door. U kunt Johan Fretz bij Sprekersbureau.com boeken als cabaretier, spreker of dagvoorzitter voor op uw evenement.

Cabaret
Fretz studeerde in 2010 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en vormt sindsdien samen met Marcel Harteveld het cabaret duo De Gebroeders Fretz. Samen reisden zij het land door met hun voorstelling Fretz 2025: Revolte!. De show is het vervolg op Johans debuutroman Fretz 2025. In 2013 bracht het tweetal bij Universal Music een eerste studioalbum uit.

In 2010 kwam hij in het nieuws door op het Malieveld demonstranten toe te spreken als deel van de manifestatie tegen de bezuinigingen op cultuur. Datzelfde jaar bracht hij zijn pamflet Hart voor kunst uit. Sindsdien publiceert hij opiniestukken in de Volkskrant, op Joop.nl en schrijft hij over kunst en de media in NRC Handelsblad.

De Wereld Draait Door
Daarnaast is Fretz columnist voor de Volkskrant en het Parool en schuift hij regelmatig aan als tafelgast bij Matthijs van Nieuwkerk in de De Wereld Draait Door.

U kunt Johan Fretz inhuren als spreker en dagvoorzitter. Hij weet alles over kunst en cultuur en is geëngageerd. Daarnaast kunt u hem inhuren als cabaretier voor een evenement of bijeenkomst.

Wilt u Johan Fretz boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Johan Fretz boeken

Voor prijzen het inhuren van Johan Fretz kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Johan Fretz, sprekersburo Johan Fretz, boekingen Johan Fretz, boekingskantoor Johan Fretz, prijs Johan Fretz, Johan Fretz boeken, Johan Fretz huren, Johan Fretz inhuren, Johan Fretz kosten