036 848 11 21

Johan Derksen boeken

Johan Derksen is bekend als de cynische analist uit programma’s als Voetbal International. Daarnaast was hij jarenlang hoofdredacteur van voetbaltijdschrift Voetbal International. Ook is Derksen te boeken als spreker en dagvoorzitter. Wie de voetbalkenner kent van televisie, weet dat zijn aanwezigheid boeiende discussies garandeert.

Voetballer
Johan Derksen was zelf een gewaardeerd profvoetballer die speelde bij clubs als Veendam, Cambuur en Haarlem. Al tijdens zijn loopbaan als voetballer begon Derksen een succesvolle carrière in de journalistiek.  Hij werkte in eerste instantie bij de Noord-Ooster, de Winschoter Courant, Het Haarlems Dagblad en het Nieuwsblad van het Noorden. In 1977 kwam hij terecht bij het Voetbal International.

Derksen groeide uit tot directeur en hoofdredacteur van het tijdschrift en wist het blad uiterst succesvol te maken. Daarnaast kreeg hij veel bekendheid als de kritische, maar geestige voetbalanalyticus in programma’s als Voetbal Insite en Voetbal International. In de programma’s waarin Derksen te zien is schuwt hij het niet om zijn ongezouten mening te ventileren.

In 2013 stopte Derksen als hoofdredacteur van Voetbal International. Wel bleef hij betrokken als columnist en als hoofdredacteur van de uitgeverij van VI. Daarnaast is hij nog steeds te zien in het televisieprogramma Voetbal International, waarvoor hij in 2011 werd genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Het programma won bovendien de Gouden Televizier-Ring.

Blues en americana
Sinds 2013 presenteert Derksen zijn eigen programma Derksen & …., waarin hij een gast uit de voetbalwereld interviewt. Verder presenteert hij bij RTV Rijnmond het radioprogramma Muziek voor Volwassenen, waarin hij zijn liefde voor blues en americana deelt met de luisteraars.

Wilt u Johan Derksen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Johan Derksen boeken

Voor prijzen het inhuren van Johan Derksen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Johan Derksen, sprekersburo Johan Derksen, boekingen Johan Derksen, boekingskantoor Johan Derksen, prijs Johan Derksen, Johan Derksen boeken, Johan Derksen huren, Johan Derksen inhuren, Johan Derksen kosten