036 848 11 21

Joëlle Witschge boeken

Joëlle Witschge inhuren of boeken

Schoonheid en levenservaring zijn een aantrekkelijke combinatie. Dat bewijst Joëlle Witschge, die als dochter van ex-topvoetballer Richard Witschge over de hele wereld woonde en ook als model internationaal flink aan de weg timmert. Inmiddels boeken steeds meer organisaties haar als spreker of presentator voor een verscheidenheid aan evenementen.

Model Joëlle Witschge boeken als spreker

Joëlle Witschge is een bereisd persoon en dat is duidelijk te merken aan haar snedige anekdotes en internationale presentatiestijl. Het succesvolle model woont op jonge leeftijd in landen als Engeland, Spanje, Frankrijk en Japan en strijkt in 2004 met haar familie neer op het oude nest in Nederland.

Zes jaar later wordt ze ontdekt door talentscouts en gevraagd om deel te nemen aan de Elite Model Look, een bekende modellencompetitie met zware concurrentie waar zij verrassend de tweede plek in de wacht weet te slepen. Dat ze vervolgens een modellencontract krijgt aangeboden door Elite, zal dan ook niemand verbazen.

Joëlle Witschge inhuren als presentator

Het is het start van een indrukwekkende loopbaan als model waar zij werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers in een diversiteit van landen. Na een zelf ingelaste korte pauze hervat ze haar werkzaamheden voor het Amsterdamse modellenbureau Touché. In de tussentijd ontwikkelt ze een interesse voor steeds meer andere vakgebieden.

Zo maakt ze diverse lifestyle video’s voor The Modelhouse TV en willen steeds meer organisaties haar inhuren als spreker en presentator voor een variëteit aan evenementen. Ook een rol als dagvoorzitter of gastvrouw ligt Joëlle Witschge uitstekend en in overleg kunnen bedrijven haar voor tal van activiteiten boeken.

Met haar spontane uitstraling en trendy looks is Joëlle Witschge de ideale presentator voor een modern evenement. Ze scoort uitstekend bij jonge doelgroepen en kenmerkt zich door een vlotte manier van presenteren en een aanstekelijk enthousiasme. Dankzij haar veelzijdige achtergrond is ze breed inzetbaar voor verschillende soorten bijeenkomsten en events.

Contact leggen met spreker Joëlle Witschge

Bent u benieuwd wat het boeken van Joëlle Witschge als presentator voor uw evenement kan betekenen? Neem voor meer informatie over het inhuren van dit grote talent contact op met de experts van Sprekerbureau. Graag lichten wij de uitgebreide mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toe.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Joëlle Witschge boeken

Voor prijzen het inhuren van Joëlle Witschge kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Joëlle Witschge, sprekersburo Joëlle Witschge, boekingen Joëlle Witschge, boekingskantoor Joëlle Witschge, prijs Joëlle Witschge, Joëlle Witschge boeken, Joëlle Witschge huren, Joëlle Witschge inhuren, Joëlle Witschge kosten