036 848 11 21

Jochem van Gelder boeken

Presentator Jochem van Gelder weet met zijn warme persoonlijkheid jong en oud te vermaken. Zo presenteerde hij het populaire Praatjesmakers. Ook kunt u Jochem van Gelder inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Stuif-Es-In
Van Gelder maakte al in 1979 zijn debuut op televisie in het programma Stuif-Es-In. Zijn act viel in de smaak waardoor hij datzelfde jaar werd teruggevraagd voor een optreden in Stuif-Es-Uit.

In 1983 verscheen hij vervolgens met zijn eigen band-act in KRO’s Zomeravondshow en viel daarmee direct in de prijzen. Vervolgens was hij met gastoptredens te bewonderen in de Playbackshow van de KRO en de Soundmixshow. In 1988 won hij vervolgens het programma Showmasters. Hierna was hij van 1989 tot 1991, samen met Melline Mollerus presentator van het populaire kinderprogramma Disney Club en in 1992 presenteerde hij de spelshow Mensen kijken.

Vanaf 1994 was hij vervolgens te bewonderen in het populaire informatieve jeugdprogramma Willem Wever en later was hij ook presentator van de quiz Quatro. Ook stond hij in het theater met de kindershow De Meester is Gek.

Praatjesmakers
Sinds 2000 verscheen hij vervolgens tien jaar lang op televisie met het programma Praatjesmakers. Verder presenteert hij de familieshow Tuttifamilie. Verder presenteerde hij shows als Huis op stelten en All-in the game. In 2005 won Van Gelder voor zijn werk de Zilveren Televizier-Ster.

Sinds 2010 werkt van Gelder voor SBS6, waar hij Alles Kidz presenteerde. Ook was hij te zien als presentator in Pas Oplichter.

Naast zijn televisiewerk heeft Van Gelder diverse jeugdboeken cd’s en dvd’s uitgebracht. Ook is hij regelmatig actief als spreker en dagvoorzitter. Wilt u Jochem van Gelder boeken voor een lezing of als discussieleider? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jochem van Gelder boeken

Voor prijzen het inhuren van Jochem van Gelder kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jochem van Gelder, sprekersburo Jochem van Gelder, boekingen Jochem van Gelder, boekingskantoor Jochem van Gelder, prijs Jochem van Gelder, Jochem van Gelder boeken, Jochem van Gelder huren, Jochem van Gelder inhuren, Jochem van Gelder kosten