036 848 11 21

Jochem Uytdehaage boeken

Schaatser Jochem Uytehaage won in één seizoen zo ongeveer alles wat er te winnen valt. Tijdens de Olympische Spelen van 2002 in Salt Lake City won hij twee gouden medailles. Bovendien werd hij dat seizoen Europees en wereldkampioen allround. U kunt Jochem Uytdehaage boeken als spreker en dagvoorzitter. Hij houdt vlammende lezingen over optimaal presteren.

Schaatsen
De sportieve Uytdehaage ontdekte al op jonge leeftijd zijn passie voor het schaatsen. Hoewel hij door kenners niet werd bestempeld als een natuurtalent, werd hij door zijn doorzettingsvermogen en passie voor de sport in 1998-1999 opgenomen in de kernploeg.

Het jaar 2002 werd daarop een seizoen om nooit te vergeten. Hij werd Europees en Wereldkampioen allround en tijdens de Olympische Spelen in Salt Lake City won hij goud op de 5 en 10 kilometer. Op beide afstanden reed hij bovendien een wereldrecord. Op de 1500 meter in Turijn pakte hij als bonus ook nog het zilver.

Na deze buitengewone prestaties wist hij zijn oude niveau nooit meer te vinden, hoewel hij in 2005 nog een tweede keer Europees Kampioen werd. In 2007 besloot hij daarom een punt te zetten achter zijn schaatscarrière.

Bedrijfsleven
Sindsdien richt hij zich op het geven van lezingen en het verzorgen van trainingen en clinics. Als spreker heeft hij het onder andere over de overeenkomsten tussen het bedrijfsleven en topsport, die volgens hem vele malen groter zijn, dan de meeste mensen denken. Zijn betoog is doorspekt met ervaringen en belevenissen uit zijn loopbaan.

Wilt u Jochem Uytehaage inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jochem Uytdehaage boeken

Voor prijzen het inhuren van Jochem Uytdehaage kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jochem Uytdehaage, sprekersburo Jochem Uytdehaage, boekingen Jochem Uytdehaage, boekingskantoor Jochem Uytdehaage, prijs Jochem Uytdehaage, Jochem Uytdehaage boeken, Jochem Uytdehaage huren, Jochem Uytdehaage inhuren, Jochem Uytdehaage kosten