036 848 11 21

Jim Speelmans boeken

Cabaretier en stand-up comedian Jim Speelmans jaagt met zijn geslaagde shows zijn toeschouwers de lachstuipen op het lijf. Met zijn unieke stijl is hij een verrijking voor elk evenement. U kunt Jim Speelmans bij Sprekersbureau.com inhuren.

Festivals
Speelmans stond als stand-up comedian in tal van clubs. Daarnaast trad hij op tijdens grote festivals als Lowlands en Crossing Border. Ook was hij op televisie te bewonderen in programma’s als Comedyfactory, Laughing matters en De Nacht van de Lach.

Verder schreef Speelmans in opdracht van BNN, samen met collega Tijl Beckand, in 2003 komische sketches voor de latenightshow Jokebox, waar veel comedyliefhebbers op afstemden.

Vervolgens stond Speelmans in het theater met avondvullende shows. In 2006 werd zijn eerste programma Hier is hij geregistreerd en uitgezonden door BNN. Later was hij nog te bewonderen in shows als Komiek zonder meer en Jim Speelmans houdt huis.

Persoonlijk
In tegenstelling tot veel andere cabaretiers vermijdt Speelmans de actualiteit en vertelt hij vooral veel absurde persoonlijke verhalen.

Wilt u Jim Speelmans boeken voor uw evenement? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jim Speelmans boeken

Voor prijzen het inhuren van Jim Speelmans kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jim Speelmans, sprekersburo Jim Speelmans, boekingen Jim Speelmans, boekingskantoor Jim Speelmans, prijs Jim Speelmans, Jim Speelmans boeken, Jim Speelmans huren, Jim Speelmans inhuren, Jim Speelmans kosten