036 848 11 21

Jim Geduld boeken

Het leven van acteur en presentator Jim Geduld, bekend van zijn rol in soapserie Goede tijden, slechte tijden, kende diepe dalen. Hij overwon een drugsverslaving en helpt tegenwoordig als interventionist anderen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Jim Geduld boeken als spreker en dagvoorzitter. Als ervaringsdeskundige kan hij in zijn lezingen als geen ander vertellen over het overwinnen van een verslaving.

GTST
Jim Geduld vertolkte van 1991 tot 1999 de rol van Arthur Peters in Goede tijden, slechte tijden en presenteerde van 1997 tot 2000 tevens het American Football-programma TouchDown. Daarnaast was hij te zien als presentator van de Verjaardagsshow en speelde hij gastrollen in televisieseries als M’n dochter en ik en All Stars. Samen met Winston Gerschtanowitz, Michiel de Zeeuw en Chris Zegers vormde hij bovendien de boyband 4 Fun.

Uiteindelijk wordt Geduld door zijn cocaïneverslaving ontslagen bij Goede tijden, slechte tijden. Jarenlang ontkent de acteur dat hij een drugsprobleem heeft en zodoende raakt hij in een sociaal isolement en belandt uiteindelijk zelfs in de schuldsanering.

De redding voor Geduld is een interventie van zijn goede vrienden. De acteur laat zich opnemen in een verslavingskliniek in Schotland en op advies van dit instituut hanteert hij sindsdien het Minnesota 12 stappen-model in zijn leven.

Interventie
Dankbaar als hij is voor de interventie, ziet hij het sindsdien als zijn missie om ook anderen te helpen en het interventiemodel, dat in de VS al jaren zeer succesvol is, ook in Nederland te introduceren. Inmiddels volgt hij in de Verenigde Staten een opleiding tot interventionist. Zodra hij deze opleiding heeft afgerond mag hij zich de eerste onafhankelijke gecertificeerde verslavingsinterventionist van Nederland noemen.

Wilt u Jim Geduld boeken als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jim Geduld boeken

Voor prijzen het inhuren van Jim Geduld kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jim Geduld, sprekersburo Jim Geduld, boekingen Jim Geduld, boekingskantoor Jim Geduld, prijs Jim Geduld, Jim Geduld boeken, Jim Geduld huren, Jim Geduld inhuren, Jim Geduld kosten