036 848 11 21

Jessica Mendels boeken

Al op jonge leeftijd ontdekt Jessica bij theaterschool Rabarber haar liefde voor het acteren. Daarnaast is ze heel actief en begaafd op dansgebied. Ze was te zien in bekende televisieseries als Westenwind, Kees & Co, Goede Tijden Slechte Tijden en Costa.

Nadat ze gevraagd wordt voor een presentatieklus voor de Haagse televisiezender merkt ze hoe goed presenteren haar bevalt. Haar stemgeluid valt ook op bij producenten en castingbureaus en haar stem is later dan ook te horen in verschillende commercials van grote merken. Ze presenteerde het zeer succesvolle programma Campinglife op RTL 4 en is momenteel iedere werkdag te zien op RTL4 met het nieuwe woordspel LETRZ.

Jessica Mendels als presentatrice en spreker
Jessica is te boeken als presentatrice en als spreker. Ze geeft lezingen met het thema ‘Geluk is een keuze’. Jessica inspireert  door te stellen dat geluk een instelling is, waarbij het pad dat je neemt op weg naar je doel het geluk zal brengen. Met voorbeelden uit haar eigen leven creëert zij geloof en vertrouwen in jezelf en een verfrissende kijk op vastgestelde doelen in het leven. Met haar enorme positiviteit en vol energie brengt Jessica graag het geluk over op het publiek.

Jessica Mendels boeken

Voor prijzen het inhuren van Jessica Mendels kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jessica Mendels, sprekersburo Jessica Mendels, boekingen Jessica Mendels, boekingskantoor Jessica Mendels, prijs Jessica Mendels, Jessica Mendels boeken, Jessica Mendels huren, Jessica Mendels inhuren, Jessica Mendels kosten