036 848 11 21

Jeroen Snel boeken

Jeroen Snel is een Nederlandse journalist die als lid van de Vereniging Verslaggevers Koninklijk Huis regelmatig ontmoetingen heeft met de Nederlandse Koninklijke familie. U kunt Jeroen Snel bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Twee Vandaag
Snel ging naar de School of Media in Zwolle ging in 1992 voor de EO werken, waar hij te zien was in het programma Tijdsein TV. Een jaar later ging hij als verslaggever voor de actualiteitenrubriek Twee Vandaag werken.

Als journalist van Twee Vandaag was hij jarenlang bij spraakmakende gebeurtenissen over de hele wereld aanwezig om verslag te doen. Zo deed hij tijdens de overdracht van Hongkong aan China in 1997 een twee uur durend live-verslag. Ook had hij in als eerste en enige Nederlander een interview met Libische leider Gaddafi, in diens bedoeïenentent. Verder deed Snel verslag uit conflictgebieden als Rwanda, Liberia, Soedan, Tsjetsjenië en Bosnië.  Toen Pim Fortuyn in 2002 vermoord werd, was Snel als een van de eerste verslaggevers ter plaatse.

Blauw Bloed
Sinds 2004 presenteert Snel het royalty-programma Blauw Bloed. In die hoedanigheid spreekt hij regelmatig met de leden van het Nederlands Koninklijk Huis. In 2009 publiceerde hij het boek Koningin Máxima. Ook presenteert hij elk jaar de quiz De Grootste Royaltykenner van Nederland.

Snel presenteert op unieke wijze, is intelligent, betrokken en sociaal. Mede daardoor is hij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Hij gebruikt zijn veelzijdigheid en ervaring om evenementen en debatten in goede banen te leiden.

Wilt u Jeroen Snel inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jeroen Snel boeken

Voor prijzen het inhuren van Jeroen Snel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jeroen Snel, sprekersburo Jeroen Snel, boekingen Jeroen Snel, boekingskantoor Jeroen Snel, prijs Jeroen Snel, Jeroen Snel boeken, Jeroen Snel huren, Jeroen Snel inhuren, Jeroen Snel kosten