036 848 11 21

Jeroen Latijnhouwers boeken

Journalist Jeroen Latijnhouwers is bij het grote publiek bekend als presentator van het luchtige nieuwsprogramma Editie NL. De gedegen journalist en bedreven presentator is verder een populair spreker en dagvoorzitter. Hij is beschikbaar voor lezingen, maar ook als interviewer en discussieleider.

Journalistiek
Latijnhouwers volgde na de havo een opleiding aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. Na zijn diploma gehaald te hebben, ging hij aan de slag bij onder andere Omroep Brabant, de Lokale Omroep Goirle, Veronica Nieuwsradio en Sport 7.

Vervolgens ging hij voor RTL werken, waar hij in eerste instantie aan de slag ging als sportcommentator. In 1997 werd hij presentator van RTL Nieuws. Tot en met 2003 was hij te zien als anchor van dit populaire journaal.

Editie NL
Vervolgens ging Latijnhouwers Editie NL presenteren. Hierin worden op informele wijze nieuwsonderwerpen behandeld. Ook is hij regelmatig te zien vervanger van presentatoren van andere (nieuws)programma’s.

Latijnhouwers heeft door zijn werk als journalist een brede kennis en weet die kennis uitstekend te vertalen naar bijvoorbeeld interessante lezingen. Daarnaast is hij scherpe interviewer en een gedegen discussieleider. Wilt u Jeroen Latijnhouwers inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jeroen Latijnhouwers boeken

Voor prijzen het inhuren van Jeroen Latijnhouwers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jeroen Latijnhouwers, sprekersburo Jeroen Latijnhouwers, boekingen Jeroen Latijnhouwers, boekingskantoor Jeroen Latijnhouwers, prijs Jeroen Latijnhouwers, Jeroen Latijnhouwers boeken, Jeroen Latijnhouwers huren, Jeroen Latijnhouwers inhuren, Jeroen Latijnhouwers kosten