036 848 11 21

Jeroen Kijk in de Vegte boeken

Jeroen Kijk in de Vegte inhuren of boeken
Als radio- en tv-man in hart en nieren, met een welluidende stem die je uit duizenden herkent, zorgt Jeroen Kijk in de Vegte (1974) voor toegevoegde waarde als spreker, dagvoorzitter of presentator. Zijn vaardigheid als verbindende spreker en dagvoorzitter dank hij aan jarenlange, veelzijdige radio-ervaring. Door Jeroen Kijk in de Vegte in te huren of te boeken, krijgt uw congres of evenement een gouden stem.

Ervaren presentator? Jeroen Kijk in de Vegte boeken!
Zijn ervaring als presentator is even groot als veelzijdig. Hij is niet anders gewend dan radio- en tv-zendtijd vullen met zijn karakteristieke stemgeluid, originele invallen en milde humor. Er staan ook bijzondere imitaties op zijn repertoire. Dat Jeroen Kijk in de Vegte een vaardig spreker is, blijkt wel uit het feit dat hij tot de meest gevraagde voice-overs van Nederland behoort. Lange tijd was hij dé stem van Veronica.

Passie voor radio staat centraal in Jeroens leven. Op 15-jarige leeftijd had hij zijn eerste programma op zijn eigen, lokale radiostation. Na de middelbare school studeerde hij enige tijd aan de School of Media. Hij brak zijn studie af vanwege een onweerstaanbaar aanbod van Veronica. Daar leerde hij de kneepjes van het vak en legde hij de basis voor zijn mooie loopbaan als presentator op radio en tv. Zijn karakteristieke stem is waarom veel bedrijven Jeroen Kijk in de Vegte inhuren en boeken als spreker of presentator.

Ook u kunt deze spreker en presentator inhuren
Jeroen beleefde hoogtepunt na hoogtepunt bij Veronica en later bij BNN. Hij werkte nauw samen met gevierde collega-presentatoren als Robert Jensen, Rob Stenders en Ruud de Wild. Hij drukte lange tijd zijn stempel op zijn eigen, veelbeluisterde radioprogramma De Ochtendkroeg. Op tv presenteerde hij namens Veronica onder meer Countdown en bij SBS6 Het Beste Idee van Nederland.

 Naast zijn optredens als radio-dj en tv-presentator verzet deze geboren spreker bergen werk achter de schermen. Als programmamaker en ideeënman, maar vooral ook met het inspreken van voice-overs. In die rol was hij te horen in Eigen Huis & Tuin en is hij de vaste stem van RTL Boulevard. Met diezelfde stem kunt u uw congres of bijeenkomst luister bijzetten. Want ook u kunt Jeroen inhuren of boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Contact leggen met Jeroen Kijk in de Vegte
Wilt u Jeroen Kijk in de Vegte als spreker of presentator inhuren of boeken voor uw evenement? Wilt u beschikken over een dagvoorzitter met een gouden, bij iedereen bekende stem? Neem contact op met Sprekersbureau. Wij zijn u graag van dienst met meer informatie of door Jeroen direct voor u te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Jeroen Kijk in de Vegte boeken

Voor prijzen het inhuren van Jeroen Kijk in de Vegte kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jeroen Kijk in de Vegte, sprekersburo Jeroen Kijk in de Vegte, boekingen Jeroen Kijk in de Vegte, boekingskantoor Jeroen Kijk in de Vegte, prijs Jeroen Kijk in de Vegte, Jeroen Kijk in de Vegte boeken, Jeroen Kijk in de Vegte huren, Jeroen Kijk in de Vegte inhuren, Jeroen Kijk in de Vegte kosten