036 848 11 21

Jeroen Busscher boeken

Jeroen Busscher was in zijn veelzijdige loopbaan onder andere beeldend kunstenaar en theatermaker. Daarnaast schreef hij boeken en richtte hij het evenementenbureau Malgil op. Tegenwoordig is hij actief als consultant en wordt Jeroen Busscher veel gevraagd als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij over onderwerpen als creativiteit, organisatiecultuur, veranderingen in leiderschap en interne marketing.

Beeldend kunstenaar
Busscher studeerde in 1990 af als beeldend kunstenaar en exposeerde in meerdere galerieën en musea. In 1995 richtte hij samen met collega Eric de Groot vervolgens het evenementenbureau Malgil op. Al snelde groeide deze onderneming uit tot een ontwerpbureau voor cultuurinterventies. Het bedrijf is zo succesvol dat het onder andere een gouden en een bronzen Giraffe won. Daarnaast werd Malgil bekroond met een EVA marketing award.

Toen Busscher na tien jaar niet meer het plezier beleefde aan het bedrijf dat hij graag wilde beleven besloot hij ermee te stoppen. Hij kocht zijn personeel uit en ging vervolgens aan de slag als consultant. Ook werd hij docent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Pimp je Afdeling
Ook schreef hij enkele boeken. Zo publiceerde hij op uitnodiging van Academy Service het boek Pimp je Afdeling, dat een van de best verkochte en gewaardeerde managementboeken van 2007 werd. Vervolgens heeft Busscher nog diverse boeken geschreven en publiceert hij zo nu en dan op managementsites en de Volkskrant.

Als spreker staat Busscher bekend om zijn scherpe en adequate reacties op wat er in de zaal gebeurt. Zo weet hij constant de aandacht van het publiek te houden als hij in zijn lezingen onderwerpen als creativiteit en organisatiecultuur bespreekt.

 

Wilt u Jeroen Busscher inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jeroen Busscher boeken

Voor prijzen het inhuren van Jeroen Busscher kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jeroen Busscher, sprekersburo Jeroen Busscher, boekingen Jeroen Busscher, boekingskantoor Jeroen Busscher, prijs Jeroen Busscher, Jeroen Busscher boeken, Jeroen Busscher huren, Jeroen Busscher inhuren, Jeroen Busscher kosten