036 848 11 21

Jelte Sondij boeken

Journalist Jelte Sondij is vooral bekend als een van de Jakhalzen van De Wereld Draait Door. Daarnaast is hij programmamaker van Rambam en publiceert hij verhalen in HP/De Tijd, Nieuwe Revu en Hard Gras. Ook is Jelte Sondij te boeken als spreker, dagvoorzitter, gespreksleider of presentator.

Campagnestrateeg
Sondij studeerde algemene economie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte vervolgens als campagnestrateeg voor Bureau Booij, Klusman en Van Bruggen. Tevens was hij verbonden aan het literair-satirische weekblad Propria Cures.

In 2009 ging hij voor Veronica werken, waar hij voor het wekelijkse programma CQC verslag ging doen van actuele gebeurtenissen. Vervolgens werkte hij anderhalf jaar voor het spraakmakende weblog Geenstijl.

Na zijn periode bij Geenstijl ging Sondij voor de VARA meewerken aan het programma Rambam, waar op onconventionele wijze maatschappelijke problemen werden uitgelicht. Sondij was bij Rambam te zien als presentator.

Jakhalzen
Tegenwoordig maakt Sondij korte, scherpe reportages als onderdeel van de Jakhalzen van De Wereld Draait Door. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor HP/De Tijd, Nieuwe Revu en Hard Gras.

 

Wilt u Jelte Sondij inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator? voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jelte Sondij boeken

Voor prijzen het inhuren van Jelte Sondij kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jelte Sondij, sprekersburo Jelte Sondij, boekingen Jelte Sondij, boekingskantoor Jelte Sondij, prijs Jelte Sondij, Jelte Sondij boeken, Jelte Sondij huren, Jelte Sondij inhuren, Jelte Sondij kosten