036 848 11 21

Janneke Schopman boeken

Verdedigster Janneke Schopman won met het Nederlands hockeyelftal alle denkbare prijzen. U kunt Janneke Schopman inhuren als spreker of dagvoorzitter. In haar lezingen behandelt zij thema’s als motivatie, teambuilding en samenwerken.

Hockey
Schopman begon met hockeyen bij Tempo ’34. Vervolgens speelde zij voor HC Rotterdam en vanaf 2004 was zij actief voor Hockeyclub ’s-Hertogenbosch. Hiermee won zij vijf landstitels en vijf keer de Europa Cup.

De hockeyster speelde 212 wedstreden voor het Nederlands elftal. Met Oranje wist zij alle dankbare prijzen te winnen. Zo werd het Nederlands elftal met Schopman in de gelederen in 2005 Europees Kampioen. Een jaar later werd ook op het WK goud gewonnen. In 2009 werd Nederland nogmaals Europees Kampioen en in 2002 en 2010 won Schopman zilver op het WK.

Olympisch goud
De eerste Olympische Spelen waar Schopman op actief was, waren die van 2004 in Athene. Hier werd het Nederlands elftal tweede. Vier jaar later, in Peking, boekte Schopman haar grootste succes, door met het Nederlands elftal Olympisch goud te winnen.

Na het WK in 2010 sloot Schopman haar carrière als topspeelster af. Hierop ging zij aan de slag al trainer en coach. Daarnaast werkt zij als assistent-werkvoorbereider bij de afdeling verbeterprojecten van een van Nederlands grootste bouwbedrijven.

Ook geeft zij enthousiaste lezingen en verzorgt zij presentaties, waarin zij haar expertise deelt met haar toeschouwers. Wilt u Janneke Schopman boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Janneke Schopman boeken

Voor prijzen het inhuren van Janneke Schopman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Janneke Schopman, sprekersburo Janneke Schopman, boekingen Janneke Schopman, boekingskantoor Janneke Schopman, prijs Janneke Schopman, Janneke Schopman boeken, Janneke Schopman huren, Janneke Schopman inhuren, Janneke Schopman kosten