036 848 11 21

Janine Abbring boeken

Janine Abbring is een journaliste, presentatrice en zangeres die bekend werd als lid van de Jakhalzen bij het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Daarnaast presenteert zij diverse programma’s op radio en televisie. U kunt Janine Abbring inhuren als spreker en dagvoorzitter.

De Jakhalzen
Abbring werkte tot 2007 als verslaggeefster en presentatrice bij RTV Noord. In 2009 werd zij vervolgens lid van de Jakhalzen. Hierin maakte zij items in het populaire programma De Wereld Draait Door.

Samen met Menno Bentveld werd zij in 2011 de vaste presentator van het televisie- en radioprogramma Vroege Vogels. Daarnaast runt zij het productiebedrijf Nine Lives.

Wie is de Mol?
In 2012 deed Abbring mee aan het programma Wie is de Mol? Tijdens de opnames van het programma kwam zij na een duik van enige hoogte verkeerd terecht in het water en verbrijzelde een ruggenwervel. Zij herstelde echter voorspoedig van dit ongeval.

Wilt u Janine Abbring inhuren als spreker of dagvoorzitter? Zij is een ongedwongen, vlotte presentator die snel tot de kern doordringt en bovendien de nodige humor heeft. Neem voor meer informatie over Janine Abbring contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Janine Abbring boeken

Voor prijzen het inhuren van Janine Abbring kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Janine Abbring, sprekersburo Janine Abbring, boekingen Janine Abbring, boekingskantoor Janine Abbring, prijs Janine Abbring, Janine Abbring boeken, Janine Abbring huren, Janine Abbring inhuren, Janine Abbring kosten