036 848 11 21

Janice boeken

Janice inhuren of boeken

Elke dag weer kleden we onszelf voordat we onszelf aan de buitenwereld presenteren. Maar wat zegt de kleding die we dragen over ons? En wat is de boodschap die we ermee uitdragen? Iemand die het antwoord op deze vragen als geen ander weet, is Janice. De gevierde couturier, presentator en tv-persoonlijkheid vertelt er als spreker alles over tijdens een inspirerende lezing.

Gerenommeerd couturier met internationale bekendheid

Dat Janice tegenwoordig als spreker en presentator voor grote groepen mensen staat, mag eigenlijk geen verrassing heten. Al van jongs af aan bezit hij het vermogen om onbekenden te verbinden en het ijs tussen hen direct te breken. Wat minstens zo opvalt, is echter zijn grote talent voor het ontwerpen en vervaardigen van kleding.

Als kind maakt hij prachtige kleding voor zijn familie en een diploma damescoupeur aan de Rotterdamse Snijschool is een logisch vervolg. Hij loopt meerdere jaren stage bij confectieatelier Fion en is er daarna klaar voor om op eigen benen te staan als ontwerper en coupeur. Dat doet hij in stijl, want zijn tweejaarlijkse Janice prêt-à-porter collectie krijgt in de modewereld zeer lovende kritieken.

Janice inhuren als spreker voor lezing

De carrière van de kersverse couturier neemt een vlucht en al snel maakt ook de rest van de wereld kennis met zijn unieke stijl. Kwaliteit, vakmanschap en een feestelijke uitstraling zijn kenmerken die zijn collecties onderscheiden. Steeds vaker willen bedrijven hem inhuren om als spreker een lezing te geven over de ins en outs van zijn vakgebied.

Daar gaat Janice graag op in, want spreken voor publiek ligt hem van nature en graag deelt hij zijn passie en kennis over mode. Een centrale rol in zijn lezingen speelt de boodschap die kleding uitdraagt. Hij geeft praktische tips over het maken van een goede eerste indruk en reikt simpele richtlijnen aan die zowel in dagelijkse als zakelijke situaties direct toepasbaar zijn. Het boeken van Janice als spreker is dan ook een garantie voor een enerverende lezing die continu boeit.

Janice boeken als presentator of lifestyledeskundige

De laatste jaren is de couturier ook veelvuldig te bewonderen op televisie. Hij neemt deel aan programma’s als Project Catwalk en Fort Boyard en presenteert een moderubriek voor TMF. Daarnaast verschijnt hij geregeld als lifestyledeskundige in Shownieuws op SBS6.

Zijn stijgende bekendheid en ruime ervaring als presentator maken dat steeds meer organisaties hem boeken als presentator voor uiteenlopende evenementen. Als presentator hanteert hij een geheel eigen stijl, waarbij hij de aanwezigen direct op hun gemak stelt en zo een geweldige dynamiek creëert tijdens bijeenkomsten.

Contact leggen met spreker Janice

Wilt u graag contact opnemen met Janice en hem inhuren als spreker en presentator voor uw eerstvolgende evenement? Sprekersbureau brengt u graag in contact met deze enthousiasmerende televisiepersoonlijkheid.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Janice boeken

Voor prijzen het inhuren van Janice kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Janice, sprekersburo Janice, boekingen Janice, boekingskantoor Janice, prijs Janice, Janice boeken, Janice huren, Janice inhuren, Janice kosten