036 848 11 21

Jandino Asporaat boeken

Cabaretier Jandino Asporaat is bekend van televisieprogramma’s als The Comedy Factory en De Dino Show. Daarnaast is hij met zijn gevoel voor humor en energieke uitstraling een veelgevraagd spreker. Bij Sprekersbureau.com kunt u Jandino Asporaat inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Entertainment
Asporaat kwam als elfjarige jongen vanuit Curaçao naar Nederland. Hier ontdekte hij zijn passie voor entertainment en in 2002 werd hij lid van de Rotterdamse theatergroep Young Stage. De jaren daarna speelde hij in verschillende shows van diverse Nederlandse theatergroepen.

In 2005 deed Asporaat mee aan het cabaretfestival Cameretten en wist hier de finale te halen. Uiteindelijk werd hij tweede en ontving hij de persoonlijkheidsprijs. Drie jaar later, in 2008, presenteerde Asporaat Cameretten.

De Dino Show
Bij het grote publiek werd Asporaat bekend met televisieprogramma’s als The Comedy Factory en De Dino Show. In het laatste programma ontvangt hij wekelijk bekende Nederlanders. De gesprekken met de BN’ers worden afgewisseld met humoristische filmpjes. Bovendien werkt Asporaat als schrijver ook mee aan het programma Raymann is Laat.

Ook treedt hij regelmatig op als spreker. Met zijn aanstekelijke humor en energie is Asporaat zeer geliefd op seminars en congressen? Wilt u Jandino Asporaat inhuren voor een lezing? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jandino Asporaat boeken

Voor prijzen het inhuren van Jandino Asporaat kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jandino Asporaat, sprekersburo Jandino Asporaat, boekingen Jandino Asporaat, boekingskantoor Jandino Asporaat, prijs Jandino Asporaat, Jandino Asporaat boeken, Jandino Asporaat huren, Jandino Asporaat inhuren, Jandino Asporaat kosten