036 848 11 21

Jan Versteegh boeken

Jan Versteegh schuwt de confrontatie niet. Als presentator van PowNews interviewt hij mensen op zijn eigen wijze, ad rem en soms wat schurend. Daarnaast is hij bekend van zijn deelname aan het programma Expeditie Robinson. U kunt Jan Versteegh boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Sportopleiding
Versteegh volgde een sportopleiding, maar zette ook al snel zijn eerste stappen in de radio- en televisiewereld. Zijn carrière als presentator begon bij de Stadsradio Rotterdam waar hij zijn passie voor het produceren en presenteren van programma’s ontdekte.

Vervolgens werkte hij voor TV Rijnmond en RTV West, waar hij het jongerenprogramma Zooi presenteerde. Ook deed hij bij deze omroepen ervaring op als redacteur. Vervolgens mocht hij zich gaan richten op grote live-evenementen. Zo was hij interviewer tijdens Dance Valley.

Powned
In 2012 stapte hij vervolgens over naar PowNed waar hij een van de gezichten van het recalcitrante PowNews werd. Hier wist hij al snel zijn draai te vinden en Versteegh lijkt zich als een vis in het water te voelen als hij onder druk moet presteren.

 

U kunt Jan Versteegh bij Sprekersbureau.com boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter. Hij weet als geen ander de juiste vragen te stellen, is ad rem en durft te provoceren. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jan Versteegh boeken

Voor prijzen het inhuren van Jan Versteegh kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jan Versteegh, sprekersburo Jan Versteegh, boekingen Jan Versteegh, boekingskantoor Jan Versteegh, prijs Jan Versteegh, Jan Versteegh boeken, Jan Versteegh huren, Jan Versteegh inhuren, Jan Versteegh kosten