036 848 11 21

Jan van Setten boeken

Jan van Setten werkte jarenlang als algemeen en commercieel manager bij diverse grote organisaties. Tegenwoordig kunt u Jan van Setten boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen brengt hij op energieke en humoristische manier het Denken in Mogelijkheden (DIM) onder de aandacht.

Simpel
Volgens Van Setten is het belangrijk voor mensen om de moed te hebben de zaken simpel te houden en daarbij de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het leven. Op die manier groeien de resultaten volgens hem en heeft iedereen bovendien plezier. Niet voor niets is zijn motto: Het leven is verwarrend eenvoudig.

Met dit gedachtengoed is Van Setten uitgegroeid tot een veelgevraagd en inspirerend spreker. In zijn lezingen behandelt hij diverse thema’s. Zo gaat hij in de vraag, waarom klanten afscheid nemen van hun leveranciers. Een ander thema is: Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Daarnaast vertelt hij hoe een mens of organisatie van goed naar nog beter kan doorgroeien.

Thema
In zijn presentaties kan Van Setten tevens thema’s op aanvraag behandelen. Dat Van Setten een uiterst geliefd spreker is, blijkt wel uit het feit dat hij tijdens de Week van de Ondernemer in 2011 werd uitgeroepen tot best gewaardeerde spreker.

Tijdens zijn lezingen geeft Van Setten veel handvatten die zijn luisteraars direct kunnen toepassen en tevens heeft hij veel interactie met het publiek. Wilt u Jan van Setten inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact op met het Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jan van Setten boeken

Voor prijzen het inhuren van Jan van Setten kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jan van Setten, sprekersburo Jan van Setten, boekingen Jan van Setten, boekingskantoor Jan van Setten, prijs Jan van Setten, Jan van Setten boeken, Jan van Setten huren, Jan van Setten inhuren, Jan van Setten kosten