036 848 11 21

Jan Reinder van Kammen boeken

Illusionist Jan Reinder van Kammen verdiept zich in denkprocessen en creativiteit en met zijn bedrijf Magic Minded Bedrijfsshows inspireert en motiveert hij ondernemingen. Groepen die Jan Reinder van Kammen inhuren als spreker of dagvoorzitter, krijgen vanuit zijn perspectief als illusionist te zien hoe zij meer uit hun werk en hun leven kunnen halen.

Grootste illusionisten
Van Kammen is al van jongs af aan geïnteresseerd in magie en met het kindercircus Elleboog verzorgde hij al in zijn jeugd enthousiaste optredens. Hij volgde vervolgens een theateropleiding in de Verenigde Staten en werd Nederlands kampioen goochelen. Zodoende kwam hij in aanraking met de grootste illusionisten van de wereld en trad met hen op. Ook stond hij op het podium met komieken als Chris Rock en Jay Leno. Als eerste Nederlander stond hij bovendien in The World’s Greatest Magic Show in Las Vegas. Ook trad hij op in het Mekka van de goochelwereld, The Magic Castle.

Inmiddels heeft Van Kammen over de hele wereld, van Azië tot Europa en Amerika opgetreden. In Nederland werd hij bij het grote publiek vooral bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma De Nieuwe Uri Geller.

Bedrijfsleven
Daarnaast wordt Van Kammen veel uitgenodigd als spreker in het bedrijfsleven. Op magische wijze leert de illusionist hoe mensen meer uit hun werk en leven kunnen halen. Bovendien is Van Kammen gecertificeerd NLP master practitioner en opgeleid door Richard Bandler en Stephen Covey. Tevens is hij lid van The Professional Speakers Academy in Londen.

Wilt u Jan Reinder van Kammen boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jan Reinder van Kammen boeken

Voor prijzen het inhuren van Jan Reinder van Kammen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jan Reinder van Kammen, sprekersburo Jan Reinder van Kammen, boekingen Jan Reinder van Kammen, boekingskantoor Jan Reinder van Kammen, prijs Jan Reinder van Kammen, Jan Reinder van Kammen boeken, Jan Reinder van Kammen huren, Jan Reinder van Kammen inhuren, Jan Reinder van Kammen kosten