036 848 11 21

Jan Mulder boeken

Als voormalig profvoetballer begon Jan Mulder na zijn sportloopbaan aan een glansrijke carrière als schrijver, columnist, analist en televisiepersoonlijkheid. Zo is hij regelmatig te zien als tafelgast in het populaire programma De Wereld Draait Door. Met zijn uitgesproken mening is Jan Mulder bovendien een veelgevraagd spreker. Bij sprekersbureau.com kunt u Mulder boeken.

Anderlecht
Mulder begon met profvoetbal bij de Belgische club Anderlecht, waar hij zeven jaar lang furore zou maken. In de hoogtijdagen van de Belgische club werd hij maar liefst vier keer landskampioen en in het seizoen ‘66/’67 werd Mulder topscorer van de Belgische Eerste Klasse.

In 1972 verhuisde Mulder vervolgens voor een bedrag van 1,3 miljoen gulden naar Ajax. De transfersom was een recordbedrag voor een Nederlandse club in die tijd. Met Ajax won hij het landskampioenschap en de Europacup 1. Gedurende zijn carrière kwam Mulder vijf keer uit voor het Nederlands elftal.

Nadat Mulder door een hardnekkige knieblessure in 1975 noodgedwongen moest stoppen met voetballen, richtte hij zich al snel op tal van andere zaken. Zo ging hij columns schrijven voor HP/De Tijd, de Volkskrant en Elsevier. Ook werkte hij samen met Remco Campert, met wie hij jarenlang de column CaMu op de voorpagina van de Volkskrant verzorgde, aan een aantal literaire programma’s in het theater. In 2002 schreef het tweetal bovendien het Groot Dictee der Nederlandse Taal.

Televisie
Daarnaast schuift Mulder regelmatig aan als commentator in diverse televisieprogramma’s. Zo was hij regelmatig te zien in Barend en Van Dorp en is hij een van de vaste tafelgasten in De Wereld Draait Door. Ook is hij analyticus voor NOS Studio Voetbal en bij gelegenheid voor de Belgische televisie.

Jan Mulder steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en samen met zijn passie voor literatuur is hij daardoor een uiterst interessant spreker. Wilt u Jan Mulder inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jan Mulder boeken

Voor prijzen het inhuren van Jan Mulder kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jan Mulder, sprekersburo Jan Mulder, boekingen Jan Mulder, boekingskantoor Jan Mulder, prijs Jan Mulder, Jan Mulder boeken, Jan Mulder huren, Jan Mulder inhuren, Jan Mulder kosten